Rangers-seier på hjemmebane

New York Rangers vant 3–1 mot Anaheim Ducks på Madison Square Garden i NHL tirsdag. Her fra en tidligere kamp, mot Vegas Golden Knights. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

New York Rangers var sekunder unna forlegning i kampen mot Anaheim Ducks på hjemmebane i NHL tirsdag. Så banket hjemmelaget inn to mål på tampen og vant 3–1.

Etter en målfattig første periode, sørget Anaheim Ducks og Pontus Åberg for kampens første mål etter 14 minutter i andre periode.

Det ble deretter målstille igjen, før Rangers utlignet i tredje og siste periode, signert Vladislav Namestnikov. Det så lenge ut til at det kom til å bli ekstraomganger på Madison Square Garden, men bare 40 sekunder før periodens slutt fikk Kevin Hayes nettkjenning og sørget for ledelse. 20 sekunder senere kom hjemmelaget med nok en scoring, signert angrepsspilleren Filip Chytil, og vant til slutt 3–1.

Mats Zuccarello var tilbake i lagoppstillingen i Rangers mot Arizona Coyotes sist fredag. Før det hadde han stått over sju kamper på grunn av en lyskeskade. I kampen mot Anaheim Ducks fikk nordmannen 22 minutter og 48 sekunder på isen.

New York Rangers ligger på femteplass i Eastern Division etter 33 spilte kamper i NHL, med 15 seire og 13 tap. I tillegg har de 5 poeng fra kamper som har blitt avgjort på overtid, enten via forlengning eller straffeslagkonkurranse.