Sandbech vant slopestyle i USA

Ståle Sandbech vant slopestylekonkurransen i Breckenridge søndag. Her er han under OL i Pyeongchang sist vinter. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Ståle Sandbech vant slopestylekonkurransen i Breckenridge søndag. Her er han under OL i Pyeongchang sist vinter. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Snowboardstjernen Ståle Sandbech vant slopestylefinalen i det store stevnet i Breckenridge i Colorado søndag. Mons Røisland ble nummer tre.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sandbech fikk 181,33 poeng og seiret 1,33 poeng foran amerikanske Chris Corning. Røisland var ytterligere 0,67 poeng bak.

– Det er helt sjukt! Jeg hadde ingen forventninger til det her. Det gikk ganske dårlig i starten av uka, og så vet jeg ikke helt hva som skjedde – det bare klaffa, sier en storfornøyd Ståle Sandbech.

Det som startet som en uheldig konkurranse-uke i Colorado, da Marcus Kleveland knuste kneskålen på trening, fikk en positiv avslutning. Sandbech tok førsteplassen etter en svært spennende konkurranse.

– Nivået var veldig høyt og folk dro skikkelig på. Jeg har aldri sett så bra forhold i Colorado. Det pleier alltid å være litt vind, men det var helt vindstille og varmt – nydelige forhold, sier Sandbech.

Det var siste konkurranse i det prestisjetunge Dew Tour-stevnet, og det var første norske seier.

Silje Norendal ble nummer seks i kvinnenes slopestyle, som ble vunnet av Anna Gasser.

I ski ble Johanne Killi nummer fire i slopestyle. Kelly Sildaru vant.