Martinsens Blackhawks knust på hjemmebane

San Jose Sharks-spilleren Logan Couture (i hvitt) jubler etter at han scoret i kampen mot Chicago Blackhawks søndag. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Norske Andreas Martinsen og Chicago Blackhawks ble knust 3–7 da de tok imot San Jose Sharks på hjemmebane søndag i NHL.

Chicago Blackhawks holdt i første periode tritt med San Jose Sharks, men klarte ikke å henge med i kampens to siste perioder.

Målkjøret startet etter drøye to minutter da Blackhawks og Alex DeBrincat kom med kampens første nettkjenning i første periode. Drøye minuttet etterpå scoret lagkameraten Dylan Strome. Det varte ikke lenge før bortelaget fikk revansj. Halvveis i første periode kommer Sharks med to mål på rappen i løpet av 42 sekunder og utligner. Blackhawks fikk overtaket igjen mot slutten av perioden, hvor Brendan Perlini scoret periodens femte mål og lagets tredje. Men dette ble haukenes siste scoring i kampen.

I andre periode fikk Sharks overtaket og utlignet nok en gang etter fire minutter, før haiene kom med to mål til i andre periode.

Som om ikke det var nok, fikk Sharks to nettkjenninger til i tredje periode, som førte til at kampen endte med 7–3-seier til Sharks.

Nordmannen Andreas Martinsen fikk ni minutter og 25 minutter på isen for Blackhawks.