Sarpsborg-treneren sa nei til RBK

Rosenborg har vært i dialog med Sarpsborgs suksesstrener Geir Bakke, men fikk klart nei. Suksesstreneren forlater ikke klubben i Østfold. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Rosenborg har vært i dialog med Sarpsborgs suksesstrener Geir Bakke, men fikk klart nei. Suksesstreneren forlater ikke klubben i Østfold. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Rosenborg har vært i dialog med Sarpsborgs suksesstrener Geir Bakke, men fikk klart nei. Suksesstreneren forlater ikke klubben i Østfold.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Styreleder i Sarpsborg Cato Haug, bekrefter til VG at Rosenborg har vært i dialog med deres trener.

– Jeg kan bekrefte at Rosenborg har tatt kontakt og bedt om å få snakke med Geir. Det skjedde noen få dager tilbake, og vi ønsker ikke å være en klubb som til enhver pris skal beholde verken spillere, trenere eller andre ansatte. Så Geir har fått lov til å prate, sier Haug til avisen.

Han legger til at Bakke blir i Østfold, og at dette er noe han selv har valgt.

Styreleder i RBK Ivar Koteng, ønsker imidlertid ikke å kommentere saken. Etter det VG forstår skal det være flere aktuelle kandidater til den stadig ledige trenerjobben på Lerkendal, men dersom Bakke var interessert i tilbudet hadde RBK trolig gitt han jobben.

– Vi håper fortsatt at vi har en trener klar før jul, melder Koteng.