VG: Brann avslo nok et bud på Skålevik

Brann skal ha avslått et bud fra Sarpsborg 08 på to millioner kroner for spissen Steffen Lie Skålevik, ifølge VG. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Brann skal ha avslått et bud fra Sarpsborg 08 på to millioner kroner for spissen Steffen Lie Skålevik, ifølge VG. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Brann har avslått nok et bud fra Sarpsborg på angrepsprofilen Steffen Lie Skålevik, ifølge VG.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Budet skal ifølge avisa ha vært på rundt to millioner kroner. En halv million mer enn budet Bergensavisen meldte om i midten av november.

Verken sportssjef Rune Soltvedt i Brann eller Thomas Berntsen i Sarpsborg ønsker å bekrefte budet overfor avisa, men Soltvedt er klar på at klubben egentlig ikke vil selge 25-åringen som sendte ni baller i nettet i serien.

– Vi ønsker at han skal være i Brann. Det er mange gode han konkurrerer med, men han har vist at han duger. Det er ulike kampbilder, vi skal også spille cup og europacup, sier Soltvedt.

Han tilføyer at det er mange klubber som har vist interesse, men at Brann har takket nei.

– Han har ni mål i Eliteserien, ikke mange spisser hadde det i år, og skal noen prøve å løse ham ut, må de betale det vi mener er markedspris for en sånn type spiller. Vi vurderer ham ganske høyt med tanke på statusen han har i troppen, tilføyer sportssjefen.

Skåleviks agent Stig Lillejord ønsker ikke å kommentere VGs opplysninger om budet.