Trenden snudd for King og Bournemouth

Bournemouths Callum Wilson scoret og assisterte tirsdag. Foto: Adam Davy/PA via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Etter fire strake tap ble det endelig seier for Joshua King og Bournemouth i Premier League tirsdag. Huddersfield ble slått 2-1.

I sentrum av begivenhetene sto Ryan Fraser og måltyven Callum Wilson.

Wilson stanget Bournemouth i ledelsen etter kun fem minutters spill. Frisparket som førte til scoringen kom fra Frasers fot.

Etter halvspilt første omgang var rollene byttet om. Wilson fant Fraser med et strålende gjennomspill, og alene med keeper var lagkameraten iskald.

Nederlandske Terence Kongolo skapte så spenning med sin redusering med hodet rett før pause, men annen omgang forble målløs. Dermed kunne Joshua King og hans lagkamerater juble for tre poeng.

– Dette var en stor lettelse. På 2-0 trodde jeg vi skulle fortsette, men Huddersfield spilte bra og skapte sjanser. Vi forsvarte oss som helter, sa Bournemouth-manager Eddie Howe til BBC etter kampen.

Joshua King startet kampen i Bournemouth-angrepet, men ble byttet ut rett før slutt.

Med tirsdagens seier er Bournemouth nummer fem i Premier League etter 15 spilte kamper.