Åpen for alle - alltid

Nicolai Næss går til Sarpsborg

Nicolai Næss vender tilbake til eliteseriespill etter to sesonger i utlandet. Her fra tiden i Stabæk i 2016.
Nicolai Næss vender tilbake til eliteseriespill etter to sesonger i utlandet. Her fra tiden i Stabæk i 2016. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sarpsborg forsterker stallen foran neste sesong og henter Nicolai Næss fra Heerenveen. Den tidligere Stabæk-spilleren skrev fredag under en treårskontrakt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Avtalen gjelder fra 1. januar, melder klubben i en pressemelding.

Sarpsborg har i levert sterke resultater i europaligaen denne sesongen, og senest torsdag var de nære en skalp mot Besiktas. Klubben har fortsatt muligheter til å gå videre fra gruppa om de vinner borte mot Genk i siste kamp.

– Alle har fulgt med på Sarpsborg. Det har vært veldig gøy å se hva man har fått til i Europa. Det har vært helt magisk. Jeg håper å være med på flere slike øyeblikk fremover, sier Næss.

– Da muligheten kom, følte jeg at det var riktig for meg og min utvikling. Etter en fin plan med Geir Bakke og Thomas Berntsen, var jeg ikke i tvil, fortsetter 25-åringen.

Det stilles store forventninger til nysigneringen.

– Vi har ønsket å signere ham i flere år. Han var en bauta i Stabæk, gjorde det godt for Columbus Crew i USA, men har slitt mer i Heerenveen. Vi forventer at Nicolai er med på å heve standarden hos oss. Målet er å få ham tilbake i landslagsdiskusjonen, sier sportssjef Berntsen.

Næss kom på årets lag i Eliteserien i 2015 i flere kåringer etter en glitrende sesong for Stabæk.