Meny

Haga fornøyd med framgangen

Langrennsløper Ragnhild Haga ble slått ut i semifinalen i sprinten på Lillehammer fredag. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Ragnhild Haga var tilfreds over å ta seg til semifinale i sprinten på Lillehammer.

– Jeg er fornøyd med dagen, jeg. Jeg skulle gjerne kapret en finalebillett, men jeg var ikke god nok for det, så da får jeg heller spare litt krefter til i morgen og søndag, sa Haga til NTB etter fredagens løp.

– Jeg gikk nesten ikke en eneste sprint i hele fjor, men jeg har faktisk trent litt denne gangen. Det er ikke helt det samme å gå prolog og i felt, så jeg har et lite stykke igjen, men det hjelper å trene, sa OL-vinneren fra forrige sesong.

Det er i avslutningen av Lillehammer-trippelen at Haga har sin største styrke, ikke på en sprint.

Kvinnenes avslutter verdenscuphelgen i Lillehammer med 10 kilometer fri teknikk lørdag og 10 kilometer jaktstart i klassisk stil søndag.

(©NTB)

Populært