Mourinho tror de Gea signerer langtidskontrakt

Manchester United-manager José Mourinho tror klubbens stjernekeeper David de Gea vil signere en langtidskontrakt. Foto: Darko Bandic / AP / NTB scanpix
Manchester United-manager José Mourinho tror klubbens stjernekeeper David de Gea vil signere en langtidskontrakt. Foto: Darko Bandic / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester United-manager José Mourinho sier han har tro på at stjernekeeperen David de Gea blir værende i klubben i flere år framover.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Torsdag ble det kjent at United har benyttet seg av opsjonsavtalen om å forlenge de Geas kontrakt med ett år.

Den forlengelsen gir United ro i neste overgangsvindu, men betyr samtidig at klubben ikke har klart å bli enig med den spanske stjernekeeperen om en langtidskontrakt.

Mourinho har likevel tro på en løsning og at de Gea kommer til å signere en kontrakt som binder ham til klubben i lang tid framover.

– Han vil bli værende, og selvsagt ønsker jeg at han skal bli. Han er den typen spiller som Manchester United trenger, sa Mourinho på pressekonferansen før helgens Premier League-runde.

– Manchester United trenger de beste spillerne i verden hvis vi ønsker å være Manchester United. Vi har verdens beste keeper, så det er naturlig at manageren og klubben ønsker at han skal bli.

United-manageren la til at han føler at de Geas agent er av den typen som lar spilleren selv bestemme sin framtid.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Han er ikke en manipulerende agent, som andre som forsøker å påvirke spilleren. Agenten vil la de Gea få ro til å ta en avgjørelse selv. Jeg mener poenget må være å bli enig om en kontrakt som klubben ønsker å gi, og som spilleren ønsker å akseptere.

– Det er bare min følelse, men jeg tror forhandlingene kommer til å løse seg på en god måte.

De Gea har vært i United siden sommeren 2011 og har utviklet seg til å bli blant verdens aller beste målvakter.