Meny

United forlenget kontrakten med De Gea

David de Gea har forlenget kontrakten med Manchester United til sommeren 2020. Foto: Antonio Calanni / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Manchester United har benyttet seg av opsjonsavtalen om å forlenge stjernekeeperen David de Geas kontrakt med ett år, skriver BBC.

Dermed unngår Premier League-klubben å miste sisteskansen i det kommende overgangsvinduet i januar.

De Gea har vært i United siden sommeren 2011 og har utviklet seg til å bli blant verdens aller beste målvakter. Ettersom kontrakten hans i utgangspunktet hadde utløp kommende sommer, har det vært mange spekulasjoner rundt ham denne sesongen.

Kontraktsforlengelsen på ett år gir United ro i neste overgangsvindu, men kan samtidig ses som et dårlig tegn for United-fansen. Det betyr nemlig at klubben ikke har klart å bli enig med den spanske stjernekeeperen om en langtidskontrakt.

(©NTB)

Populært