Meny

Ventet norsk stafettlag i Pokljuka

Johannes Thingnes Bø og Tarjei Bø går stafett i Pokljuka søndag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Brødrene Tarjei og Johannes Thingnes Bø får med seg Tiril Eckhoff og Ingrid Tandrevold på stafettlaget til verdenscupåpningen i skiskyting i Pokljuka.

Den internasjonale skiskyttersesongen innledes med blandede stafetter i Pokljuka søndag. Det skal både konkurreres med tomanns- og firemannslag.

Thekla Brun-Lie og Lars Helge Birkeland utgjør det norske laget på den førstnevnte stafetten, mens det blir den ventede kvartetten Bø, Thingnes Bø, Eckhoff og Tandrevold som deretter får sjansen når antallet utøvere per lag dobles.

Tarjei og Johannes Thingnes Bø vant hvert sitt renn under den nasjonale åpningen på Sjusjøen sist helg og bekreftet sin gode form. Tiril Eckhoff gikk like godt til topps både på sprinten og fellesstarten på kvinnesiden, og søndag hadde hun landslagskollega Tandrevold nærmest seg på resultatlista.

Marte Olsbu Røiseland måtte stå over åpningsrennene som følge av sykdom i oppkjøringen. Dermed ble det heller ikke plass til henne på stafettlagene i Pokljuka.

Froland-løperen skal samtidig gå de indviduelle konkurransene i Slovenia.

Verdenscupåpningen i skiskyting er denne sesongen lagt til Pokljuka som følge av at Östersund er arrangør senere i vinter. Normalt sett går åpningsrennene i den svenske byen.

(©NTB)

Populært