Meny

Arsenal-sjefen ikke fornøyd tross 17 kamper uten tap

Unai Emery like ikke at Arsenal har spilt en del uavgjort i det siste. Søndag kunne han glede seg over at det ble 2-1-seier over Bournemouth. Foto: Nigel French / AP
Arsenal har ikke tapt en eneste kamp siden august, men Unai Emery forventer mer enn det laget hans har vist så langt i sesongen.

London-klubben vant søndag 2-1 borte mot Bournemouth i Premier League. Det var Arsenals 17. strake kamp uten tap i alle turneringer. Den sterke rekken er likevel ikke nok til å gjøre Emery helt fornøyd.

– Vi har ikke tapt på 17 kamper, men vi har spilt noen uavgjort. Det er ikke bra nok, sa Arsenal-sjefen, ifølge BBC , etter trepoengeren på den engelske sørkysten.

Rødtrøyene tapte sesongens to første kamper, men vant deretter ti strake kamper i ligaen og diverse cuper. Siden er det blitt fire uavgjort på seks kamper.

I søndagens oppgjør utlignet Norges landslagsspiss Joshua King for Bournemouth med en klassescoring rett før pause, men det var Arsenal som til slutt stakk av med seieren. Det sørget Pierre-Emerick Aubameyang for.

– Vi er glade for seieren, for vi visste at dette ville bli en tøff kamp. Vi måtte vinne for å være nær de fire beste på tabellen, sa Emery.

Arsenal er femmer i Premier League med 27 poeng. Det skiller ett og to poeng opp til henholdsvis firer Chelsea og Tottenham på tredjeplass. Manchester City topper med 35 mot Liverpools 33.

Populært