Zucca ute av troppen da Rangers tapte

Mats Zuccarello var ikke med i troppen da New York Rangers tapte 3–5 mot Washington Capitals i en berg-og-dal-bane av en kamp. Foto: Mary Altaffer
Mats Zuccarello var ikke med i troppen da New York Rangers tapte 3–5 mot Washington Capitals i en berg-og-dal-bane av en kamp. Foto: Mary Altaffer Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mats Zuccarello var ikke med i troppen da New York Rangers tapte 3–5 for Washington Capitals i en berg-og-dal-bane av en kamp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jimmy Vesey, Brady Skjei og Ryan Strome scoret alle for Rangers, men det var ikke nok til å hindre Capitals fra å dra hjem med seieren til slutt.

Hovedstadslaget scoret tre ganger på rappen på ni minutter og satte dermed en effektiv stopper for Rangers' seiersrekke på hjemmebanen Madison Square Garden.

Mats Zuccarello har slitt med skader den siste tiden og har måttet stå over tre strake kamper på grunn av lysketrøbbel, men kjente bedring på torsdagens trening.

Til tross for at han friskmeldte seg, var nordmannen ikke med i troppen mot Capitals.

Andreas Martinsen fikk derimot drøyt sju minutter på banen for Chicago Blackhawks i kampen mot Florida Panthers. Chicago-laget kom tilbake og vant 5-4.