Hagelin solgt til Los Angeles Kings

Carl Haglin har spilt sin siste kamp i Pittsburgh-trøya etter at han ble bytte bort til Los Angeles Kings. Foto: Don Wright / AP / NTB scanpix
Carl Haglin har spilt sin siste kamp i Pittsburgh-trøya etter at han ble bytte bort til Los Angeles Kings. Foto: Don Wright / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den svenske ishockeyspilleren Carl Hagelin har skiftet beite og er bytttet bort fra Pittsburgh Penquins til Los Angeles Kings.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Han ble byttet med den 26 år gamle canadieren Tanner Pearson.

Hagelin var i mange sesonger lagkamerat med Mats Zuccarello i New York Rangers, men ble solgt til Anaheim Ducks i 2015. Han ble senere i sesongen solgt til Pittsburgh Penquins og var med å vinne to strake Stanley Cup-titler med laget.

– Det er forvirrende. Jeg tror ikke folk utenfor hockeyen helt forstår hvordan det føles å bli byttet bort. Det er veldig følelsladet. Jeg har som sagt vunnet to cuper med Penguins og kjenner alle i klubben. Det er først og fremst det som er trist med å forlate en klubb, sier 30-åringen till Aftonbladet.

Los Angeles Kings har så langt hatt en skuffende start på sesongen og er klart sist av samtlige klubber i NHL med bare 11 poeng på 17 kamper.