Northug går to Beito-renn

<p>Petter Northug under en pressekonferanse og på Sognefjellet hvor det norske langrennslandslaget trener. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix</p>
Petter Northug under en pressekonferanse og på Sognefjellet hvor det norske langrennslandslaget trener. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Petter Northug stiller til start på både sprinten og 15 kilometer klassisk i sesongåpningen på Beitostølen, opplyser sprintlandslagstrener Arild Monsen til VG.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til helgen går startskuddet for den norske langrennssesongen. Northug har de siste ukene trent hjemme i Trondheim. Forrige måned måtte han avbryte en høydesamling med landslaget i Val Senales på grunn av omgangssyke.

– Petter går fredag og lørdag på Beitostølen, sier Monsen til VG.

I fjor var Northug aldri å se i skisporet på Beitostølen. Sykdom ødela da for trønderen, og kort tid etter ble han vraket til verdenscupstarten i Finland.

Monsen bekrefter at Finn Hågen Krogh er på startstreken på Beitostølen. Han har slitt etter at det ble for mye trening forrige sesong. Det tok flere måneder for finnmarkingen å komme seg på fote igjen.

– Finn og Petter kommer tirsdag, sier Monsen.

Les også: Northug knuser bok-konkurrentene, opplag på 62.000

– Gutta på laget er imponert. Han er rapp

Russerne reagerer etter at en syk Petter Northug ble plassert på deres hotell

Aylar Lie-avsnitt fjernes fra Northug-bok

Personvernpolicy