Meny

Tøff bortekamp for Leeds

Serieleder Leeds skal ut i en tøff bortekamp mot West Bromwich lørdag. Den kampen helgarderes på lørdagens tippekupong.

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddssingel Bundesliga : Borussia Dortmund gir ikke Bayern fred
Oddssingel PL : Watford reiser seg på direkten
Oddssingel PL : Pass opp for Murray og Brighton
Oddssingel PL : Leicester spaserer seg ikke til tre poeng
Oddssingel PL: Bournemouth trives på St. James ParkOddsdobbel 1 : West Ham har fått opp dampen
V75 Eskilstuna: Gigantisk V75-jackpot med 76,3 millioner ekstra
V64 Jarlsberg: Internasjonal V64-kveld med jackpot
Lykkespill : Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett
V75 Eskilstuna lørdag: Så enkelt spiller du om 110 millioner

Lørdagens tippekupong består av fem kamper fra Premier League og sju kamper fra Championship. Topplagene er stort sett i aksjon på søndagen i Premier League og det er kun Tottenham av topp sju-lagene som finnes på lørdagens kupong. Bonuspotten vokser stadig og er på ca 2 mill kr. Innleveringsfristen er som vanlig kl 15.55. Under kampanalysene finner du våre spilleforslag på hhv 96-rekker og 432-rekker.

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

1. Crystal Palace - Tottenham
Til tross for at Palace har tapt sju av sine elleve første seriekamper og kun tatt to seire, har de faktisk seks lag bak seg på tabellen. Har heller ikke møtt steintøff motstand i innledningen, selv om laget har møtt Liverpool, Arsenal og Chelsea. oppløftende med 2-2 mot Arsenal i den siste hjemmekampen for 14 dager siden, men sist søndag ble det som ventet bortetap mot Chelsea (1-3). Står med totalt åtte poeng og kun tatt to poeng på sine fem første hjemmekamper. I følge manager Roy Hodgson er det ingen nye skader for Palace, som dog fortsatt må klare seg uten Christian Benteke, Scott Dann, Joel Ward og Connor Wickham.

Klikk her for å levere din tippekupong

Tottenham var i ferd med å miste muligheten til sluttspill i Champions League da de lenge lå under med 0-1 i midtukens hjemmekamp. To scoringer av Harry Kane gjør at håpet fortsatt lever. Åtte av elleve seriekamper er vunnet, men det blitt hjemmetap for både Liverpool og Manchester City allerede. Det er fem poeng opp til serieleder Manchester City. Meget solide 6-0-1 på de sju første bortekampene. Både Eric Dier og Victor Wanyama er friskmeldte. Mousa Dembele er ute resten av året, mens Jan Vertonghen og Danny Rose fortsatt er skadet.

Tre strake borteseire i de tre siste tilsvarende på Selhurst Park og det er vanskelig å argumentere for at Crystal Palace tar sesongens første hjemmeseier lørdag. UB.

2. Newcastle - Bournemouth
Etter fem strake hjemmetap og kun tre poengdelinger på de fem første bortekamper, kunne Newcastle endelig bokføre sesongens første seier sist lørdag. Det var kanskje ikke helt fortjent, men 1-0 over Watford gjorde mok godt for hardt pressede Newcastle. Som dermed tok seg opp på 17. plass på tabellen med sine seks poeng. Fire av fem hjemmetap er forøvrig med kun ett mål og motstanden har vært tøff i de fleste av dem. Finee 8-4-7 på hjemmebane forrige sesong. Både Jamal Lascelles og Yoshinori Muto pådro seg smeller mot Watford, men det er godt håp om at begge blir klare til lørdagens kamp. Jonjo Shelvey måtte byttes ut i kampen mot Watford og er høyst usikker til lørdagens kamp.

Sensasjonelt sterk sesongstart av Bournemouth som faktisk er helt oppe på 6. plass. Gjorde en strålende førsteomgang hjemme mot Manchester United sist helg, men klarte ikke å ta seg betalt og endte opp med å tape 1-2 etter seiersmål imot to minutter på overtid. 3-0-2 på sine fem første bortekamper. Men hadde ikke bedre enn 4-6-9 på bortebane forrige sesong og svake 3-5-10 på bortebane sesongen 2016/17. Kanskje har Bournemouth knekt bortekoden denne sesongen. Joshua King er tilbake i trening, men det er usikkert om manager Eddie Howe bruker nordmannen lørdag. Howe kan ellers mønstre et skadefritt mannskap.

Bournemouth vant uansett tilsvarende oppgjør på St. James Park forrige sesong med 1-0. Selv om Newcastle vant sist helg, så har Bournemouth vist så mye bra denne sesongen, at vi ikke tror de taper. UB.

3. Southampton - Watford
Southampton kjempet mot nedrykk helt til det siste forrige sesong, og det har ikke svingt av Soton hittil denne sesongen heller. Kun en seier på de elleve første seriekampene, men tross det har laget fortsatt fire lag bak seg på tabellen. Står med totalt sju poeng, men fikk juling borte mot Manchester City forrige søndag og tapte 1-6. Ingen seire på de fem første hjemmekampene der tre er endt med poengdeling og to med tap. Kun Chelsea av topplagene har vært på besøk hittil. Midtbanespilleren Mario Lemina og forsvarsspilleren Wesley Hoedt er begge usikre.

Watford hadde definitivt ikke fortjent å tape bortekampen mot Newcastle sist lørdag, men var ineffektive og endte opp med 0-1 tap. Har uansett levert en strålende innledning og står med 6-1-4 og totalt 19 poeng hittil. ligger på 8. plass før helgens serierunde. Midtbanespilleren Etienne Capoue må sone karantene for gule kort, mens kaptein Troy Deeney er tilbake etter å ha mistet de tre siste seriekampene. Tom Cleverley, Sebastian Prodl og Daryl Janmaat er fremdeles på skadelisten.

Watford vant tilsvarende kamp 2-0 forrige sesong og går neppe på nytt bortetap lørdag. UB.

4. Leicester - Burnley
Leicester-eier Vichai Srivaddhanaprabhas sitt tragiske dødsfall i helikopterstyrten etter hjemmekampen mot West Ham for 14 dager siden, hemmet åpenbart ikke den sportslige utgaven av Leicester som vant 1-0 i den kinkige bortekampen mot Cardiff sist lørdag. Leicester har dog levert en variabel sesongstart og står med 5-1-5 på sine elleve første seriekamper. Det gir totalt 16 poeng og 10. plass på tabellen før helgens serierunde. 2-1-2 hjemme på King Power stadium. Viktige Harry Maguire og James Maddison måtte begge ut med skader mot Cardiff sist lørdag og blir ikke klare til lørdagens kamp.

Burnley endte på en sensasjonelt sterk 7. plass forrige sesong, men det ser blytungt ut å gjenta den bedriften denne sesongen. Sju av de elleve første seriekampene er tapt og kun to er vunnet. Burnley har ikke mer enn åtte poeng hittil, men har likevel fem lag bak seg på tabellen. Etter oppsiktsvekkende sterke 7-7-5 på bortebane forrige sesong, er tilbake i vanlig gjenge igjen denne sesongen og står med 1-1-4 på sine seks spilte bortekamper. Jack Cork og Phil Bardsley mistet begge kampen mot West Ham sist lørdag, men er tilbake her. James Tarkowski er usikker.

Det står 4-3-0 på de sju siste tilsvarende i Leicester. Til tross for et par vesentlige fravær, gir vi Leicester full tillit. H.

5. Huddersfield - West Ham
Det lå i kortene at Huddersfield kunne få sesongens første seier når svake Fulham kom på besøk til The John Smith's stadium mandag kveld. Etter fem målløse hjemmekamper og kun ett poeng, var det nok med ett mål og det ble 1-0 seier. Det tok laget bort fra jumboplassen på tabellen, men kun seks poeng er magert etter elleve serierunder. Endte med 6-5-8 i fjorårssesongen på hjemmebane. Forsvarsspilleren Erik Durm var ikke med i mandagens kamp mot Fulham, men er friskmeldt til lørdagens kamp. Danny Williams er tilbake i trening og dermed kan Huddersfield mønstre et helt skadefritt mannskap.

Lunefulle West Ham tok som ventet alle poengene hjemme mot Burnley sist lørdag og er dermed oppe i 11 poeng. Tapte som kjent de fire første seriekampene, men har kommet seg på rett vei etterhvert. Har møtt tøff motstand på bortebane og tapt tre av fem, men slo Everton 3-1 i sin hittil eneste seier på bortebane. Kaptein Mark Noble soner sin siste av tre kampers karantene lørdag. Verken Andy Carroll eller Jack Wilshere er tilbake før etter den kommende landslagspausen. Andrey Yarmolenko, Winston Reid og Manuel Lanzini er også ute med skader.

West Ham vant faktisk 4-1 i tilsvarende kamp forrige sesong. Vi tror ikke West Ham taper denne lørdag. UB.

6. Reading - Ipswich
De sju siste kampene på lørdagskupongen er alle hentet fra Championship. 16 av 46 serierunder er unnagjort og det skiller sju poeng mellom serieleder Leeds og QPR på 11. plass.

Disse to lagene kjemper dog i bunnen. Reading skuffet en god del forrige sesong og endte på 20. plass. Det var ikke stilt allverdens forventninger til laget foran denne sesongen og slik sett har Reading "innfridd". Står med 4-3-9 totalt og ligger tredje sist med 15 poeng. Men har i det minste vunnet sine to siste hjemmekamper og slo Bristol City 3-2 hjemme forrige helg. Spissen Jon Dadi Bödvardsson er ute i opptil seks uker, men spisskollega Yakou Meite er usikker etter en skade han pådro seg mot Bristol City sist lørdag.

Nyansatte Paul Lambert fikk nesten en pangstart som Ipswich-manager. Laget ledet lenge 1-0 hjemme mot Preston, men det endte 1-1. dermed står Ipswich fortsatt med kun en seier hittil og desidert sist med fattige ti poeng. Meget svake 1-1-6 på åtte bortekamper. Lambert har ingen nye skader eller karantener. Men må fortsatt klare seg uten Jon Nolan og Grant Ward.

Etter tre strake hjemmeseire (sesongene 2014/15, 2015/16 og 2016/17), smalt Ipswich til med 4-0 seier i det tilsvarende oppgjøret forrige sesong. Vi spiller ren H på 96-rekkeren, men HUB på 432-rekkeren.

7. Nottingham Forest - Stoke
Nottingham forest var uten tvil sist helgs betalte hjemmeseier med 2,80 i odds mot Sheffield United. Forest vant kampen 1-0 og avanserte til 6. plass med 26 poeng. Har i likhet med serieleder Leeds og Middlesbrough på 4. plass, kun tapt to kamper hittil og står med 6-8-2 totalt. Hjemmetallene viser 4-3-1. Jack Colback er tilbake etter karantene.

Etter en rekke sesonger i Premier League måtte som kjent Stoke ta den tunge turen ned til Championship etter forrige sesong. Fikk en svak start på sesongen og tok faktisk kun en seier på de sju første seriekampene (1-3-3). Har bedret poengproduksjonen etterhvert og tok en sterk borteseier mot Bristol City sist helg (1-0). Står med 5-6-5 totalt og 21 poeng og selv om laget ikke er høyere enn på 15. plass, er det kun ni poeng opp til serieleder Leeds. Helt greie 2-4-2 på bortebane. Tom Ince er ute, mens både Erik Pieters og Mame Biriam Diouf kan være tilbake etter skadefravær.

Hjemmelaget nekter å tape, og selv om Stoke er kapable, tror vi klart mest på hjemmeseier. H.

8. Derby - Aston Villa
Frank Lampard og Derby innledet sesongen med en litt turbetont 2-1 seier borte mot Reading, men har variert en del underveis. Etter bortetapet (0-1) mot Bolton 29. september, har Derby nå seks seriekamper uten tap (3-3-0). Står med 28 poeng og ligger på 5. plass før helgens serierunde. Bunnsolide 5-2-1 på sine åtte spilte hjemmekamper. Innlånte Mason Mount er fortsatt ute, mens Martyn Waghorn måtte ut mot Birmingham og er høyst tvilsom.

Dean Smith har fått en ålreit start som ny Villa-manager, selv om to av fire kamper under hans ledelse har endt med tap. Det har tross alt vært bortetap mot formlagene Norwich (1-2) og QPR (0-1). Begge hjemmekampene under smiths ledelse er vunnet og sist fredag ble det 2-0 mot Bolton. Står med 5-6-5 og totalt 21 poeng hittil og ligger på 14. plass. Kun en av åtte bortekamper er vunnet (1-3-4). Velkjente Birkir Bjarnasson er tilbake for Aston Villa etter å ha mistet hjemmekampen mot Bolton forrige fredag.

0-0 og 2-0 i de to siste tilsvarende og vi tror hjemmelaget fortsetter rekken av ubeseirede kamper lørdag. H.

9. Birmingham - Hull
Kun fire lag i Championship hadde tapt to kamper før forrige helgs serierunde og Birmingham var ett av dem. Borte mot formsterke Derby ble det imidlertid for tøft og laget måtte reise hjem med 1-3 i kofferten. Stod med knallsterke 5-6-0 på de elleve foregående seriekampene før den kampen. Ligger på 10. plass etter rekken 5-8-3 og totalt 23 poeng. På åtte spilte hjemmekamper er Birmingham fortsatt ubeseiret på eget gress (3-5-0). Midtbanespilleren Gary Gardner pådro seg sitt femte gule kort i kampen mot Derby sist lørdag og soner en kamps karantene lørdag.

To strake 1-0 seire for Markus Henriksen og hans Hull som slo topplaget West Bromwich hjemme sist helg. Ligger likevel nest sist på tabellen med sine 15 poeng. Har tatt to seire på bortebane, men de er kommet mot svakt plasserte Rotherham og Bolton. Fem av de øvrige er tapt. Forsvarsspillerne Stephen Kingsley og Nouha Dicko var ikke med mot West Bromwich og de mister begge også lørdagens kamp. I tillegg er midtbanespilleren Evandro fortsatt uaktuell.

1-0 og 3-0 i de to siste tilsvarende i Birmingham. Vi tror hjemmelaget fortsetter den trenden. H.

Klikk her for å levere din tippekupong

10. Queens Park Rangers - Brentford
Steve McClaren og hans QPR åpnet sesongen med fire strake tap, men har fått opp farten og stod med 4-1-0 på de fem siste seriekampene før det ble 0-1 tap borte for Blackburn sist lørdag. Ligger på 11. plass med totalt 23 poeng og står med 4-1-3 hjemme på Loftus Road. Men har 4-1-1 på de seks siste hjemmekampene, tapet kom mot formsterke Norwich og poengdelingen mot sterke Derby. Midtbanespilleren Geoff Cameron mistet sist lørdags kamp mot Blackburn, men skal være tilbake lørdag. Den innleide spissen Tomer Hemed er usikker. Hemed mistet også forrige lørdags kamp.

Etter 0-4-4 på sine åtte siste seriekamper og tre strake tap, kunne Brentfords nyansatte danske manager Thomas Frank endelig glede seg over tre poeng igjen sist lørdag. Da vant Brentford 2-0 hjemme mot Millwall. Det var forøvrig lagets femte seier på hjemmebane. På bortebane har Brentford fortsatt tilgode å vinne på åtte forsøk (0-4-4). Ligger på 13. plass med totalt 21 poeng. Brentford har usikkerhet rundt midtbanespilleren Lewis Macleod, mens Kamo Mokotjo, Emiliano Marcondes og Rico Henry fortsatt er ute med skader.

Det står 1-1-1 på de tre tilsvarende som er spilt på Loftus Road etter at QPR rykket ned fra Premier League etter sesongen 2014/15. HU på 96-rekkeren, HUB på 432-rekkeren.

11. Middlesbrough - Wigan
Middlesbrough står med 7-7-2 totalt og 28 poeng og ligger på 4. plass før helgens serierunde. Spiller mye uavgjort og faktisk er fem av de åtte siste endte med poengdeling (2-5-1). Flotte 4-3-1 på hjemmebane og Middlesbrough er kun to poeng bak serieleder Leeds. Viktige Daniel Ayala er tilbake etter karantene, ellers skal det ikke være nye skader eller karantener for Boro.

Nyopprykkede Wigan henger bra med, selv om laget måtte bokføre sesongens første hjemmetap mot serieleder Leeds sist søndag (1-2). Det var forøvrig lagets fjerde tap på de fem siste seriekampene. Ligger på 16. plass med totalt 20 poeng, men hele 17 av disse er tatt på hjemmebane. Borte er faktisk sju av åtte kamper tapt. Kaptein Sam Morsy pådro seg sitt femte gule kort for sesongen mot Leeds og må sone karantene lørdag.

Middlesbrough sliter med å avgjøre kamper til sin fordel, men bortesvake Wigan skal være overkommelig. H.

12. West Bromwich - Leeds
Etter en strålende periode har det tatt imot for West Bromwich som kun står med ett poeng på sine fire siste seriekamper. Det poenget kom hjemme mot Blackburn for 14 dager siden. Står med 7-4-5 totalt og 25 poeng og ligger på 7. plass før helgens serierunde. 5-1-2 på hjemmebane, men kun ett poeng er tatt på de to siste hjemmekampene. Spissen Dwight Gayle (åtte seriemål) har mistet de tre siste seriekampene og er usikker også til lørdagens kamp.

Leeds viste moral og styrke i bortekampen mot Wigan sist søndag og ble det første laget til å slå Wigan på bortebane denne sesongen. Kom tidlig under 0-1 i den kampen, men Kemar Roofe satte inn seiersmålet tidlig i andre omgang. 3-3-2 på de åtte siste seriekampene og totalt 8-6-2. Flotte 4-3-1 på bortebane. Klar bedring for Leeds på skadefronten i det siste. Forsvarsspillerne Gaetano Barardi (åtte seriekamper fra start) og Luke Ayling (startet 14 av seriekampene, men ikke med mot Wigan søndag) mangler til lørdagens toppkamp.

Denne er vrien å vurdere. Ingen tvil om at hjemmelaget er kapable til å slå alle i denne divisjonen, men det er nok også serieleder Leeds. Helgardering. HUB.

96-rekker:
1. Crystal Palace — Tottenham UB

2. Newcastle — Bournemouth UB

3 Southampton — Watford UB

4. Leicester — Burnley H

5. Huddersfield — West Ham UB

6. Reading — Ipswich H

7. Nottingham Forest — Stoke H

8. Derby — Aston Villa H

9. Birmingham — Hull H

10. Queens Park Rangers — Brentford HU

11. Middlesbrough — Wigan H

12. West Bromwich — Leeds HUB

432-rekker:
1. Crystal Palace — Tottenham UB

2. Newcastle — Bournemouth UB

3 Southampton — Watford UB

4. Leicester — Burnley H

5. Huddersfield — West Ham UB

6. Reading — Ipswich H

7. Nottingham Forest — Stoke H

8. Derby — Aston Villa H

9. Birmingham — Hull H

10. Queens Park Rangers — Brentford HU

11. Middlesbrough — Wigan H

12. West Bromwich — Leeds HUB

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
08:17 Tysk politi jakter på sykkel-drapsmann07:28 Sergej Kajdalov vant Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse07:00 Trump truer med toll på fransk vin06:50 Trump roser Danmarks statsminister06:15 Nord-Korea skal ha avfyrt to raketter06:11 Kina løslater konsulatansatt i Hongkong06:09 To menn funnet alvorlig skadd i Horten sentrum05:50 Dette skjer i dag05:49 Ernas ultimatum fikk ja – men prosessen får kritikk05:30 Dette skjedde i natt05:03 Migranter på Ocean Viking har gått i land på Malta03:56 EFTA har inngått handelsavtale med Brasil03:52 Tre turister til sykehus etter utforkjøring i Hedmark03:17 Bolsonaro ber om å ikke bli straffet av verdenssamfunnet for at Amazonas brenner03:04 Politiet etterforsker to mulige voldtekter i Frognerparken03:02 Tutta to slag under par i Canada02:39 Politiet mener Manshaus' radikalisering startet for to år siden02:39 Hovland klatrer på resultatlisten i Idaho02:05 Uruguays president har fått lungekreft02:03 Raja: – En stor seier for Venstre01:16 Brasil sender hæren på brannslukking i Amazonas01:02 To personer til sykehus etter trafikkulykke i Bergen00:44 Kritisk for mann som ble reddet opp av vann i Oppdal00:36 Trump tilbyr Brasil hjelp til å slukke brannene i Amazonas00:34 Trump varsler høyere toll på kinesiske varer00:21 Carlsen med remis mot Nakamura i St. Louis00:20 Solberg unngikk regjeringskrise i tolvte time23:08 Wall Street-fall etter eskalering i handelskonflikt mellom USA og Kina23:05 Venstre sier ja til Erna Solbergs bompengeskisse22:33 Støre mener Solbergs bomultimatum er oppsiktsvekkende22:14 SV om bompengeskissen: Miljøfiendtlig og usosial21:27 USAs eldste høyesterettsdommer behandlet for kreft igjen21:23 Jensen: Frp kan stille seg bak siste bompengeskisse21:15 Verdens mest skitne industrier forurenser politikken21:03 Macron: G7-landene arbeider med Amazonas-tiltak20:52 Zarif roser Macrons forslag for å løse atomstriden20:36 Magnus Carlsen imponerte med kastarmen20:25 Erdogan møter Putin19:38 Statsministeren stilte bom-ultimatum19:26 Sikkerhetshull: Her stikker tyvene av med million-Tesla på sekunder19:22 Frankrike etterforsker anklager om seksuelt misbruk knyttet til Jeffrey Epstein19:21 IS-kvinne med syk fireåring vil ikke gi fra seg barna til norske myndigheter19:15 Politiet etterforsker Ap-politiker for fiktive reiseregninger18:54 Etterlyser Plan B dersom Norge ikke lenger kan stole på USA i en krise18:37 Demonstrasjon utenfor Brasils ambassade etter Amazonas-branner17:55 Verdens beste: Norsk restaurant topper kåring17:29 30 år siden baltisk folkekjede-protest mot Sovjet17:12 Tiltak etter terrorangrep ved moské forlenges ut året17:08 Kripos bistår i drapssak i Bergen16:42 Teknisk feil på tre av de nye ambulanseflyene15:57 En av verdens rikeste er død15:54 Biff og soya er viktigere enn klodens overlevelse. Det er til å gråte av15:32 Russlands første flytende atomkraftverk på vei østover15:31 Kina trapper opp handelskrigen med USA15:22 Ber UD kreve garantier mot represalier: – Tyrkia skaper frykt i Norge15:20 NHL-stjerne får ikke spille landskamper på fire år15:20 Usikkert hvor lenge Liverpool-keeperen er ute15:06 Buss med skoleelever hang utfor veien14:50 Elleve og et halvt års fengsel for drap i Haugesund14:45 Maars Johnsen nær overgang til RBK14:20 Fakta før valget: Fem ting du bør vite om eiendomsskatt14:09 Død mann i Buskerud fortsatt ikke identifisert13:37 Henrik Larsson lei av å bli hetset – slutter som trener13:34 Isbjørn på vei tilbake til hytteområde på Svalbard13:13 Putin varsler svar på USAs rakettest13:11 Irland krever beskyttelse av Brasils regnskog – truer med å stemme mot handelsavtale13:03 Ulvekull i nytt revir i Elverum13:02 – Respektløst å la kronprins Haakon bli stående med hånden ut i løse luften12:42 Malta lar alle fra Ocean Viking gå i land12:36 Tidligere kunder saksøker Bitcoins Norge12:00 Godt billettsalg for kvinnenes kamp mot England11:45 Ber leasingselskaper sjekke om kunder har betalt for mye11:37 Solskjær etter rasismehendelsen: – Kan ikke tro at vi sitter i 2019 og snakker om dette11:35 Hareide må ta pause på grunn av infeksjon11:32 Politiet: Savnet nederlender omkom i padleulykke11:12 WHO: Kampen mot malaria har stagnert11:11 Ødegaard får spille kampene mot Real Madrid10:47 Vil fjerne begrensning for apotek10:46 Salpetersyre lekket ut på E6 i Østfold10:33 Jordens lunger brenner: – Meningsløst å se på at planeten vår forsvinner10:32 Forskning: Nattarbeid øker risikoen for kreft10:17 Aldri har andelen uføretrygdede kvinner vært større10:14 MDG mest fram på ny kommunemåling09:28 Abe anklager Sør-Korea for tillitsbrudd09:24 Nord-Koreas utenriksminister kaller Pompeo giftig09:21 Norsk kvinne funnet død i Stockholm – en person pågrepet09:12 Erna Solberg avlyser dagens programposter09:10 Russisk opposisjonsleder løslatt09:10 Færre europeere flytter til Storbritannia08:36 Strømprisen har gått ned08:26 Regjeringen etablerer eldreombud med kontor i Ålesund07:25 Viagra blir reseptfritt fra nyttår07:24 Sjanseløs mot sort hull: – Slukt og sluknet umiddelbart07:00 Vil i framtiden forby navn som Norec, Norad, Nkom og OsloMet06:56 Kjempehopp for Oslo Ap på meningsmåling siden juni06:56 Bil i full fyr på E18 ved Mysen06:30 Rapport: Teknologiselskaper setter verden i fare med drapsroboter06:29 Gunnarssons Palermo-mareritt: Fikk verken lønn eller spilletid06:11 Fem omkom under konsert i Algerie05:56 Dette skjedde i natt
Siste nytt
08:17VerdenTysk politi jakter på sykkel-drapsmann07:28NorgeSergej Kajdalov vant Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse07:00VerdenTrump truer med toll på fransk vin06:50VerdenTrump roser Danmarks statsminister06:15VerdenNord-Korea skal ha avfyrt to raketter06:11VerdenKina løslater konsulatansatt i Hongkong06:09NorgeTo menn funnet alvorlig skadd i Horten sentrum05:50NorgeDette skjer i dag05:49NorgeErnas ultimatum fikk ja – men prosessen får kritikk05:30NorgeDette skjedde i natt05:03VerdenMigranter på Ocean Viking har gått i land på Malta03:56VerdenEFTA har inngått handelsavtale med Brasil03:52NorgeTre turister til sykehus etter utforkjøring i Hedmark03:17VerdenBolsonaro ber om å ikke bli straffet av verdenssamfunnet for at Amazonas brenner03:04NorgePolitiet etterforsker to mulige voldtekter i Frognerparken03:02SportTutta to slag under par i Canada02:39NorgePolitiet mener Manshaus' radikalisering startet for to år siden02:39SportHovland klatrer på resultatlisten i Idaho02:05VerdenUruguays president har fått lungekreft02:03NorgeRaja: – En stor seier for Venstre01:16VerdenBrasil sender hæren på brannslukking i Amazonas01:02NorgeTo personer til sykehus etter trafikkulykke i Bergen00:44NorgeKritisk for mann som ble reddet opp av vann i Oppdal00:36VerdenTrump tilbyr Brasil hjelp til å slukke brannene i Amazonas00:34VerdenTrump varsler høyere toll på kinesiske varer00:21SportCarlsen med remis mot Nakamura i St. Louis00:20NorgeSolberg unngikk regjeringskrise i tolvte time23:08VerdenWall Street-fall etter eskalering i handelskonflikt mellom USA og Kina23:05PolitikkVenstre sier ja til Erna Solbergs bompengeskisse22:33PolitikkStøre mener Solbergs bomultimatum er oppsiktsvekkende22:14PolitikkSV om bompengeskissen: Miljøfiendtlig og usosial21:27VerdenUSAs eldste høyesterettsdommer behandlet for kreft igjen21:23PolitikkJensen: Frp kan stille seg bak siste bompengeskisse21:15VerdenVerdens mest skitne industrier forurenser politikken21:03VerdenMacron: G7-landene arbeider med Amazonas-tiltak20:52VerdenZarif roser Macrons forslag for å løse atomstriden20:36SportMagnus Carlsen imponerte med kastarmen20:25VerdenErdogan møter Putin19:38PolitikkStatsministeren stilte bom-ultimatum19:26MotorSikkerhetshull: Her stikker tyvene av med million-Tesla på sekunder19:22VerdenFrankrike etterforsker anklager om seksuelt misbruk knyttet til Jeffrey Epstein19:21PolitikkIS-kvinne med syk fireåring vil ikke gi fra seg barna til norske myndigheter19:15PolitikkPolitiet etterforsker Ap-politiker for fiktive reiseregninger18:54NorgeEtterlyser Plan B dersom Norge ikke lenger kan stole på USA i en krise18:37PolitikkDemonstrasjon utenfor Brasils ambassade etter Amazonas-branner17:55ReiseVerdens beste: Norsk restaurant topper kåring17:29Verden30 år siden baltisk folkekjede-protest mot Sovjet17:12NorgeTiltak etter terrorangrep ved moské forlenges ut året17:08NorgeKripos bistår i drapssak i Bergen16:42Helse og livsstilTeknisk feil på tre av de nye ambulanseflyene15:57PengerEn av verdens rikeste er død15:54PengerBiff og soya er viktigere enn klodens overlevelse. Det er til å gråte av15:32VerdenRusslands første flytende atomkraftverk på vei østover15:31PengerKina trapper opp handelskrigen med USA15:22PolitikkBer UD kreve garantier mot represalier: – Tyrkia skaper frykt i Norge15:20SportNHL-stjerne får ikke spille landskamper på fire år15:20SportUsikkert hvor lenge Liverpool-keeperen er ute15:06NorgeBuss med skoleelever hang utfor veien14:50NorgeElleve og et halvt års fengsel for drap i Haugesund14:45SportMaars Johnsen nær overgang til RBK14:20PengerFakta før valget: Fem ting du bør vite om eiendomsskatt14:09NorgeDød mann i Buskerud fortsatt ikke identifisert13:37SportHenrik Larsson lei av å bli hetset – slutter som trener13:34NorgeIsbjørn på vei tilbake til hytteområde på Svalbard13:13VerdenPutin varsler svar på USAs rakettest13:11VerdenIrland krever beskyttelse av Brasils regnskog – truer med å stemme mot handelsavtale13:03NorgeUlvekull i nytt revir i Elverum13:02Norge– Respektløst å la kronprins Haakon bli stående med hånden ut i løse luften12:42VerdenMalta lar alle fra Ocean Viking gå i land12:36PengerTidligere kunder saksøker Bitcoins Norge12:00SportGodt billettsalg for kvinnenes kamp mot England11:45PengerBer leasingselskaper sjekke om kunder har betalt for mye11:37SportSolskjær etter rasismehendelsen: – Kan ikke tro at vi sitter i 2019 og snakker om dette11:35SportHareide må ta pause på grunn av infeksjon11:32NorgePolitiet: Savnet nederlender omkom i padleulykke11:12Helse og livsstilWHO: Kampen mot malaria har stagnert11:11SportØdegaard får spille kampene mot Real Madrid10:47PengerVil fjerne begrensning for apotek10:46NorgeSalpetersyre lekket ut på E6 i Østfold10:33VerdenJordens lunger brenner: – Meningsløst å se på at planeten vår forsvinner10:32Helse og livsstilForskning: Nattarbeid øker risikoen for kreft10:17PengerAldri har andelen uføretrygdede kvinner vært større10:14PolitikkMDG mest fram på ny kommunemåling09:28VerdenAbe anklager Sør-Korea for tillitsbrudd09:24VerdenNord-Koreas utenriksminister kaller Pompeo giftig09:21VerdenNorsk kvinne funnet død i Stockholm – en person pågrepet09:12PolitikkErna Solberg avlyser dagens programposter09:10PolitikkRussisk opposisjonsleder løslatt09:10VerdenFærre europeere flytter til Storbritannia08:36PengerStrømprisen har gått ned08:26PolitikkRegjeringen etablerer eldreombud med kontor i Ålesund07:25Helse og livsstilViagra blir reseptfritt fra nyttår07:24VerdenSjanseløs mot sort hull: – Slukt og sluknet umiddelbart07:00KulturVil i framtiden forby navn som Norec, Norad, Nkom og OsloMet06:56PolitikkKjempehopp for Oslo Ap på meningsmåling siden juni06:56NorgeBil i full fyr på E18 ved Mysen06:30VerdenRapport: Teknologiselskaper setter verden i fare med drapsroboter06:29SportGunnarssons Palermo-mareritt: Fikk verken lønn eller spilletid06:11VerdenFem omkom under konsert i Algerie05:56NorgeDette skjedde i natt
Populært