Rangers tapte på overtid uten Zuccarello

Mats Zuccarello var ikke på isen da Rangers tapte i Detroit fredag. Gjesten fra New York sikret seg likevel overtidsspill og dermed ett poeng.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var lenge målløst på hjemmebanen til Detroit Red Wings, men da det sto igjen litt over ett minutt av andre periode, fikk gjestene hull på byllen. Kevin Shattenkirk satte inn 1-0 før Neal Pionk la på til 2-0 bare 40 sekunder senere.

Dermed hadde Rangers et godt utgangspunkt for å sikre seg sin femte seier på rad da tredje periode begynte. Så enkelt var det likevel ikke. Etter halvannet minutt reduserte Justin Abdelkader for vertene. To minutter før full tid var det igjen Detroits tur, og Andreas Athanasiou utlignet.

På stillingen 2-2 gikk kampen til forlengning. Igjen tok det tid før noen fikk nettkjenning, men da det skjedde, var det Dylan Larkin som etter nesten fem minutters ekstra spill kunne fastsette sluttresultatet til 3-2 for Detroit.

Seiersrekken ble brutt, men Rangers fikk med seg ett poeng som trøstepremie på veien hjem.

Personvernpolicy