Johannessen tilbake etter bilulykke og skade

Gøran Søgard Johannessen (til venstre) er tilbake etter skade og bilulykke. Her sammen med Sander Sagosen (midten) og Magnus Abelvik Rød. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Gøran Søgard Johannessen (til venstre) er tilbake etter skade og bilulykke. Her sammen med Sander Sagosen (midten) og Magnus Abelvik Rød. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Vel tre måneder etter en kollisjon med bil er Gøran Søgard Johannessen i ferd med å vise seg fram for fullt i Flensburg. – Glad det ikke gikk verre, sier han.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var i sommer Johannessen var passasjer i en bil etter å ha gjennomgått en ankeloperasjon. Hjemturen ble svært dramatisk. Kollisjonen oppsto rett før påkjørselen til motorveien.

Ingen av de sju innblandede kom fra sammenstøtet med varig mén.

– Vi skal være svært glad for at det ikke gikk verre med tanke på farten (75-80 kilometer i timen) vi hadde og måten bilene traff hverandre på, sier Johannessen til NTB.

Han hadde festet sikkerhetsbeltet og kan ha blitt reddet av det. 24-åringen pådro seg bare brukket nese, noen kutt og en liten hjernerystelse.

Topper

Han har spilt tre-fire kamper for Flensburg de siste ukene.

– Jeg kom tilbake litt tidligere enn jeg hadde ventet og har fått bra med tillit i kampene. Nå gjelder det å balansere belastningen litt fordi jeg merker at ankelen ikke er helt 100 prosent ennå, sier Johannessen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Flensburg har startet Bundesliga med 12 strake seirer og topper tabellen uten poengtap.

Lørdag venter den vanskeligste klubbkampen av alle: Borte mot Sander Sagosens Paris St. Germain i Champions League. Onsdag neste uke kommer PSG til Flensburg.

Keeper Torbjørn Bergerud, Magnus Jøndal og Magnus Abelvik Rød er de andre norske innslagene i Flensburg.

Sistnevnte har vært ute av spill en stund på grunn av en muskelskade i det ene låret. Det kan gå fra én til tre uker før Rød er aktuell for kamper.