Zlatan optimistisk med tanke på mer USA-spill

Zlatan Ibrahimovic har nylig kommer ut med en ny bok der han forteller om sitt liv som fotballspiller.
Zlatan Ibrahimovic har nylig kommer ut med en ny bok der han forteller om sitt liv som fotballspiller. Foto: Elisa Ferrari/tt / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Zlatan Ibrahimovic tror det ender med at han fortsetter i I Major Soccer League (MLS) og Los Angeles Galaxy også kommende sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ibrahimovic har kontrakt med klubben på den amerikanske vestkysten også i 2019, men det skal være interesse for svensken i Europa. Serie A-klubben Milan er blant dem som har signalisert at de ønsker å knytte til seg 37-åringen.

Los Angeles Galaxy klarte ikke å ta seg til sluttspillet denne sesongen, selv om Zlatan bidro med 22 scoringer på 27 kamper.

– Hvis jeg skal fortsette å spille for LA Galaxy er det fordi jeg ønsker å kjempe om serietittelen. Jeg er ikke her på ferie, jeg er her for utfordringen. Jeg ønsker å kjenne på følelsen av å være best i MLS, da snakker jeg om laget, for jeg er den beste. Jeg vil være med å kjempe mot de beste, sier Zlatan.

LA Galaxy har kvittet seg med visepresident Pete Vagenas etter sesongslutt. Klubbpresident Chris Klein bekrefter at de vil ha med seg Zlatan Ibrahimovic også kommende sesong.

– Det er godt dokumentert det han gjorde dette året. Han er med i våre planer, sier Klein.