Harde tak for Manchester United

Jose' Mourinho på tirsdagens pressekonferanse i Torino. Foto: Alessandro Di Marco /AP / NTB scanpix.
Jose' Mourinho på tirsdagens pressekonferanse i Torino. Foto: Alessandro Di Marco /AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester United går noen tøffe dager i vente. Både Juventus og Manchester City står for tur på fire dager.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi ønsker å vinne kampen og kjempe. Det betyr ikke noe hva som skjer her eller i Valencia (kamp to). Vi kan kvalifisere oss (for cupspillet) uansett. Jeg ønsker ikke å tenke på noe annet enn Juventus. Dette er en stor kamp, sa José Mourinho tirsdag.

United-spiller Juan Mata tror helgens seier over Bournemouth kan ha gitt laget selvtilliten det trenger før en av de tøffeste ukene denne sesongen.

– Det er en stor utfordring vi har foran oss, men vi reiser ned med den største motivasjonen, skriver spanjolen på sin blogg i forkant av mesterligamøtet med Juventus.

Positivt

Mot Bournemouth falt avgjørelsen på overtid da Marcus Rashford satte inn 2-1-scoringen. Også mot Everton kampen før ble det 2-1-seier.

– Å vinne mot Bournemouth, som bare hadde tapt to av ti kamper, var veldig positivt. Vi tok med oss den gode følelsen etter Everton-seieren. Vi kom tilbake etter å ha ligget under, ikke første gang i år, og det var ingen enkel oppgave. Men å ta tre poeng på overtid er en spesiell følelse, skriver Mata videre.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Onsdag venter den italienske serielederen i mesterligaen. «De røde djevlene» skal møte tidligere United-spiller Cristiano Ronaldo for andre gang på 14 dager. Da lagene møttes i Manchester ble United til tider rundspilt på eget gress og tapte 0-1.

- Det blir viktig å få en god åpning på kampen. Det har vi slitt med denne sesongen. Søndagens kamp mot Manchester City vil jeg jeg ikke snakk om nå. Det handler alltid om den neste kampen. Jeg ønsker selvsagt å vinne her i Torino, men det er kampene mot Young Boys og Valencia som avgjør om vi tar oss videre fra gruppa eller ikke, sa United-manager Jose Mourinho under tirsdagens pressekonferanse i Torino.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nytt møte

Juventus på sin side møter Paul Pogba, som spilte for «Den gamle dame» fra 2011–2016. United ligger fem poeng bak Juventus i gruppe H. Italienerne har ni poeng, United fire, mens Valencia og Young Boys har henholdsvis to og ett poeng.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pogba angrer ikke på at han forlot Juventus for to år siden.

- Jeg er fornøyd med det vi har oppnådd i Manchester United i løpet av to siste årene, sa Pogna under pressekonferansen.

Alexis Sanches har slitt med å finne sin plass i United, men var tilbake i startoppstillingen da United vant 2–1 borte mot Bournemouth lørdag. Det var første start siden 22. september for den tidligere Arsenal-spilleren.

Kommer Sanchez på banen mot Juventus onsdag blir det hans 50. opptreden i mesterligaen – da er kvalifiseringskamper trukket fra.

Jose Mouroinho bekreftet under tirsdagens presekonferanse i Torino at onsdagens kamp Juventus går uten spissen Romelu Lukaku. Det er uvisst om Lukaku blir klar til søndagens oppgjør mot Manchester City.