Martin Ødegaard-kanon for Vitesse

Martin Ødegaard scoret for Vitesse. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Martin Ødegaard scoret for Vitesse. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Martin Ødegaard scoret sitt første mål for Vitesse da de slo Heracles 2-0 på bortebane i den nederlandske cupen onsdag.

Ødegaards scoring kom i 1. omgang og var av det lekre slaget. Han fikk ballen like utenfor 16-meteren, tok med seg ballen inn i banen og klinte til. Heracles-keeper Eduardo fikk en hånd på ballen, men klarte bare å forlenge ballen i det lengste hjørnet.

1-0 sto seg til det gjensto ett minutt av kampen. Da satte Thomas Buitink inn 2-0 på en kontring, og han sendte Vitesse videre i den nederlandske cupen.

Ødegaard har vært i Vitesse siden august, og er på lån fra Real Madrid ut denne sesongen. Dette var hans første mål for den nederlandske klubben.