Vitner til helikopterulykken i Leicester etterlyses

VIDEO: Kort tid etter at helikopteret lettet styrtet det. Nå etterlyses vitner til hendelsen.

Den britiske flyhavarikommisjonen (AAIB) går nå ut og etterlyser vitner til den fatale helikopterulykken hvor blant andre Leicesters eier omkom lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vitner til ulykken, som forhåpentligvis har videoer eller foto, må ta kontakt med Leicestershire-politiet, heter det i en foreløpig rapport fra flyhavarikommisjonen.

AAIB har dessuten funnet den viktige fly- og taleregistratoren og startet arbeidet med å finne årsaken til at helikopteret med Leicester-eier Vichai Srivaddhanaprabha styrtet kort tid etter at det lettet fra King Power Stadium etter Premier League-kampen mellom Leicester og West Ham sent lørdag kveld.

Les også: Schmeichel knust etter Leicester-eierens dødsulykke

– Vi fant den digitale fly- og taleregistratoren søndag ettermiddag, og en av våre menn tok den med seg tilbake til Farnborogh samme dag. Vi skal allerede mandag starte arbeidet med registratoren som har vært utsatt for kraftig varme etter brannen som oppsto etter styrten, heter det blant annet i den foreløpige ulykkesrapporten.

Etterforskerne vil nå fortsette arbeidet sammen med politiet på ulykkesstedet. Arbeidene der er ventet å være avsluttet i løpet av uken.

Vrakdelene etter helikopteret skal fraktes til et ekspertteam i Farnborough for nøyere undersøkelser, opplyser flyhavarikommisjonen.

Les også: Sky News og Reuters: Leicester-eieren og hans datter var om bord da helikopteret styrtet

Personvernpolicy