Illsint Deila etter nok et Vålerenga-tap: – Jeg er forbannet

Vålerengas trener Ronny Deila var rasende etter tapet i Drammen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Vålerengas trener Ronny Deila var rasende etter tapet i Drammen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Etter nok en miserabel kamp av Vålerenga, langet Ronny Deila ut mot egne spillere.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det er en veldig dårlig prestasjon. Det er feilpasning på feilpasning, og jeg skjønner ikke at det er mulig. Jeg er forbannet på det vi presterer i dag, sa Deila til Eurosport etter kampen.

Vålerenga-treneren låste først garderoben, og omtrent en halvtime etter kampslutt kom han ut for å bli intervjuet. Da så det nesten ut som det holdt på å koke over for Vålerenga-treneren.

Ikke bra nok

Etter å ha tapt 0-2 mot Kristiansund forrige helg, håpet han at VIF skulle slå tilbake. Det skjedde ikke, og Vålerenga skapte svært lite.

– Hvis det går an å bli verre enn sist, så var dette verre. Det er et eller annet jeg gjør gærent. Dette er ikke bra nok, sa han til Eurosport.

Det var 0-0 på Marienlyst fram til det 56. minutt. Da ble en ball slått i bakrom, og det klarte ikke Vålerengas forsvar å håndtere. Tokmac Nguen satte inn 1-0, og like etter kom 2-0 på frispark fra Eirik Ulland Andersen.

– Å stå å se på som vi gjør i dag … Altså, vi taper hodedueller mot Tokmac. Han er en bra fotballspiller, men han er ikke god på hodet, sa Deila forbannet.

– Under enhver kritikk

Heller ikke Jonatan Tollås Nation hadde mye pent å si. Kapteinen forteller om en trykket stemning i garderoben etter to 0-2-tap.

– Vi prøve rå finne ut hva som er grunnen til at vi framstår på måten vi gjør. Det er mye å spille for fortsatt. Det er ni poeng, og vi må spille for stoltheten. Måten vi har fremstått på har vært under enhver kritikk, sa Nation til Eurosport.

Vålerenga møter Sarpsborg, Bodø/Glimt og Ranheim i de tre siste kampene.

– Jeg kan godt tape, hvis vi er på vårt beste. Jeg aksepterer tap hvis vi har gitt alt, sa Deila.

Personvernpolicy