Tre norske scoringer i dansk målfest

Sivert Heltne Nilsen scoret sitt første mål for Horsens. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Både Sivert Heltne Nilsen og Ulrik Yttergård Jenssen scoret da Horsens og Nordsjælland serverte målshow og spilte 3-3 i dansk superliga lørdag.

Allerede etter 42 minutter sto det 2-3 i Horsens.

Etter 12 minutter fikk hjemmelaget straffe. Sivert Heltne Nilsen, som kom fra Brann i sommer, scoret fra straffemerket. Det er hans første mål siden overgangen.

To minutter senere doblet Mads Juel Andersen til 2-0, men så snudde gjestene kampen. Andreas Skov Olsen reduserte til 2-1 før Ulrik Yttergård Jenssen scoret to mål på sju minutter like før pause.

Etter hvilen avsluttet Jonas Borring målfesten da han puttet til 3-3 etter 55 minutter.

Nordsjælland byttet inn Mathias Rasmussen i scoringsjakten, men det hjalp ikke.

Horsens er nummer fire med 20 poeng, mens Nordsjælland har 16 poeng på 14 kamper og er nummer ni.