Meny

Kaptein Henriksen tilbake i etterlengtet Hull-seier

Markus Henriksen og Hull vant 1-0 borte mot Bolton lørdag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Markus Henriksen var tilbake for Hull da laget tok sin første seier på åtte seriekamper med 1-0 over Bolton borte lørdag.

Henriksen har vært ute siden landslagspausen og har mistet de to siste kampene for Hull etter å ha spilt hvert minutt fram til landslagssamlingen. Lørdag var han med fra start mot Bolton, og da fikk «The Tigers» en tidlig opptur.

Fraizer Campbell satte 1-0 allerede etter sju minutter.

I fire strake kamper har Hull mistet poeng i 2. omgang. I de to siste kampene har baklengsmålene kommet tre minutter på overtid. Denne gangen klarte Hull å holde nullen for første gang siden 15. september. Da ble det også tre poeng.

Henriksen pådro seg gult kort etter en takling i 2. omgang.

For Alexander Tettey ble det også en god dag i engelsk mesterskapsserie. Norwich tok sin tredje strake seier med 1-0 over Brentford. Norwich er nummer fire i mesterskapsserien. Emiliano Buendía scoret kampens eneste mål i 1. omgang.

Sheffield United tok over serieledelsen etter 4-2-seier over Wigan og har to poengs luke. Leeds klarte bare 1-1 hjemme mot Nottingham Forest og ramlet ned til annenplass med like mange poeng som Middlesbrough og Norwich.

Hull er nest sist på tabellen, men det er bare to poeng fram til rett side av nedrykksstreken.

(©NTB)

Populært