Murray ble helten for Brighton

Brighton-spillerne omfavner Glenn Murray etter scoringen mot Wolverhampton. Foto: Gareth Fuller, PA via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Glenn Murrays femte mål for sesongen sørget for 1-0-seier for Brighton hjemme mot Wolverhampton i Premier League lørdag.

Laget fra sørkysten står nå med tre strake trepoengere i Premier League.

Etter en målløs 1. omgang dukket målsniken Murray opp foran målet like etter pause. Høyrebacken Bruno kastet seg framover i angrep og forsøkte seg på et skudd.Han traff dårlig, men skuddet ble en perfekt pasning til Murray, som var helt alene i feltet. Spissen kunne enkelt sette 1-0, hans femte scoring for sesongen.

Han har dermed scoret nesten halvparten av Brightons mål. Laget har nemlig nettet bare 11 ganger på de ti første kampene.

Murrays fulltreffer ble avgjørende, og gjestene klarte aldri å slå tilbake. Wolverhampton røk på sitt annet strake tap og blir stående med 15 poeng. Brighton er kun poenget bak «ulvene».