Minde scoret i ny Wolfsburg-målfest

Kristine Minde scoret igjen for Wolfsburg. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Kristine Minde scoret igjen for Wolfsburg. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Kristine Minde scoret 2-0-målet da Wolfsburg vant 7-0 for annen seriekamp på rad. Lørdag var det Leverkusen som fikk gjennomgå av Minde & co.

Wolfsburg tok ledelsen etter ett minutts spill ved Pernille Harder. 38 minutter var spilt da Minde doblet til 2-0.

Mål av Ewa Pajor (3), Sara Björk Gunnarsdóttir og nok en scoring av Harder sørget for 7-0-seier for Wolfsburg, lagets annen denne uken. Onsdag ble Borussia Mönchengladbach slått med samme sifre, og da scoret Minde 3-0-målet for de grønnkledde.

Minde spilte hele kampen lørdag, mens Caroline Graham Hansen ble byttet ut i det 71. minutt.

Wolfsburg topper kvinnenes Bundesliga suverent etter å ha vunnet de sju første kampene. Laget har fortsatt ikke sluppet inn mål og står med 34-0 i målforskjell.

Bayern München er åtte poeng bak, men har en kamp mindre spilt.