Sarpsborg-kapteinen likte ikke bortefansen spytting

Sarpsborg-kaptein Joachim Thomassen opplevde at bortefansen spyttet på ham underveis i kampen. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Sarpsborg-kaptein Joachim Thomassen opplevde at bortefansen spyttet på ham underveis i kampen. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sarpsborg-kaptein Joachim Thomassen har vanligvis sans for Malmös tilhengere, men spyttingen han opplevde torsdag kveld, mener han de bør de legge av seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Spyttklysene fra Malmö-fansen haglet over Sarpsborg-spilleren nærmest hver gang han skulle ta innkastene foran bortelagets tribunedel i europaligakampen torsdag kveld. Det likte han dårlig.

– De spyttet på meg. Det var mye spytt rundt der en stund og noe treffer meg, men det får stå for deres regning. Vi får konsentrere oss om å spille fotball. Malmö har ellers en fin fanskare som lager mye liv og røre, men de kan droppe spyttingen, sa Thomassen til NTB.

Kampen endte 1-1 etter at lagene hadde hatt hver sin omgang. Thomassen mener at hans lag var nærmest seieren.

– Jeg synes vi i viser stor karakter og er nærmere tre poeng enn dem, og det skal vi ta med oss videre. Helt fantastisk at det stiller så mange hjemmefans. Det er var vel 8000 til stede og det er moro, sa kapteinen.

Lagene møtes igjen i Malmö 8. november. Belgiske Genk og tyrkiske Besiktas er de andre lagene i gruppen.