Solbakken forberedt på «vill» motstand i europaligaen

Ståle Solbakken mener Slavia Praha er laget i gruppen som er i best form. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Ståle Solbakken mener Slavia Praha er laget i gruppen som er i best form. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ståle Solbakken og FC København kan sikre seg et godt grep om avansement i europaligaen med seier over Slavia Praha.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Torsdag møter Solbakkens FCK tsjekkiske Slavia Praha til kamp i europaligaens gruppe C.

– Slavia er nok laget i gruppen som er i best form akkurat nå. De vant i helgen og er fulle av optimisme, sier Solbakken.

FC København står med fire poeng etter 1-1 hjemme mot Zenit St. Petersburg og en sterk 2-1-seier borte mot Bordeaux. Særlig seieren i Frankrike var imponerende, men Solbakken er mer usikker på hva som kommer til København torsdag.

– De har en mer vill og uhemmet offensiv enn de to andre lagene i gruppen. De tenker ikke så mye på hvem de møter, og om de spiller hjemme eller borte. Det ser ut som deres offensive spillere har litt frie roller og skifter posisjon en del, sier Solbakken.

Slavia Praha åpnet med 1-0 over Bordeaux, men tapte med samme sifre mot Zenit i forrige runde.

– De kjørte hardt på mot Zenit og hadde mange avslutninger. 13-2 i hjørnespark vitner om et bra trykk, sa Solbakken på pressekonferansen onsdag.

I forrige kamp mot Bordeaux ble Carlos Zeca utvist, og midtbanespilleren må stå over mot Slavia. Solbakken har foreløpig ikke offentliggjort hvem som tar hans plass i torsdagens kamp.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden