Leicester følte seg snytt for straffespark mot Arsenal

Leicesters manager Claude Puel mener laget sitt burde hatt straffespark i mandagens kveldsoppgjør mot Arsenal i Premier League. Foto: Alastair Grant / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Leicester tapte 1-3 mot Arsenal, men kampen kunne sett annerledes ut om laget hadde fått et fortjent straffespark etter et kvarter, mener manager Claude Puel.

Arsenal snudde mandagens oppgjør etter å ha kommet under etter et selvmål av Héctor Bellerín i det 31. minutt.

Men cirka etter et kvarter burde dommer Christopher Kavanagh ha gitt et straffespark til Leicester da Rob Holding handset i eget felt.

– Etter min mening var det straffespark og utvisning. Og på det tidspunktet, hvor vi dominerte kampen, kunne vi ha fortsatt vår sterke prestasjon med elleve mot ti, sa Leicester-manager Claude Puel om situasjonen.

Holding hadde like før fått et gult kort, og burde fått et til, ifølge Puel.

Men etter en sjokkåpning av Leicester spilte Arsenal seg inn i kampen igjen. Mesut Özil utlignet, og i andre omgang var den tyske kapteinen svært delaktig da Pierre-Emerick Aubameyang ble tomålsscorer.

Özil tvitret etter at seieren at Arsenal hadde spilt «sexy» fotball, og at han var stolt over å få bære kapteinsbindet.

– Det var en veldig god prestasjon av Mesut Özil i dag, sa Arsenal-manager Unai Emery.

Seieren var Arsenal tiende på rad i alle turneringer. Torsdag skal London-laget møte Sporting Lisboa i europaligaen, før Crystal Palace og Alexander Sørloth er neste motstander i Premier League søndag.