«Moi» håper King plages av missen

Joshua King (midten) måtte nøye seg med å plukke ballen ut av nettet etter Mohamed Elyounoussis (venstre) scoring tirsdag. Til helgen møtes de to i Premier League.
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Joshua King (midten) måtte nøye seg med å plukke ballen ut av nettet etter Mohamed Elyounoussis (venstre) scoring tirsdag. Til helgen møtes de to i Premier League. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ordkrigen er i gang før Joshua King og Bournemouth tar imot Mohamed Elyounoussis Southampton til et viktig Premier League-oppgjør i helgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tirsdag kveld spilte de to på samme lag da Norge slo Bulgaria 1-0 på hjemmebane i UEFAs nasjonsliga. Det blir ikke like kameratslig når de entrer banen til sørengelsk derby lørdag.

«Moi» Elyounoussi kommer til å benytte anledningen til å minne Joshua King på sistnevntes grove bom mot Bulgaria. Den kom etter 83 minutter på en stor sjanse der King kunne ha sikret norsk tomålsseier, men bommet på ballen.

– Jeg håper han kommer til å tenke på den missen når han møter oss. At han har litt dårlig selvtillit, sa Moi med et smil da han møtte pressen etter tirsdagens landskamp.

– Det blir nok en liten intern kamp mellom oss. Jeg retter blikket mot den kampen når jeg kommer hjem til Southampton. Da kommer vi nok til å snakke en del om den, sier matchvinneren fra 1-0-seieren.

Formsterkt Bournemouth

Mens Southampton trenger seier etter kun fem poeng på åtte Premier League-runder og tre strake serietap, flyr Bournemouth høyt og ligger på 6.-plass med 16 poeng.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

King scoret to ganger i 4-0-seieren over Watford sist og har slik sett dokumentert målform. Han venter imidlertid ingen enkel kamp lørdag ettermiddag.

– Det blir en tøff duell. Det er alltid tøft å møte Southampton. Det blir gøy å møte Moi, sier King.

Skadefri

Både han og kameraten Moi fikk røff behandling av bulgarerne på Ullevaal stadion tirsdag, men begge kom unna det uten skader.

Moi gleder seg til å spille for klubblaget etter å ha mistet flere kamper den siste tiden på grunn av en ankelsmell.

– Det blir artig. Bournemouth er i veldig god form om dagen og er på hjemmebane, så det blir en tøff kamp. Jeg ser fram til den kampen og å spille mot «Josh». Så får vi se om jeg klarer å stå imot fysikken hans, sier Saints-vingen.

Som serverer et tydelig svar på om han kunne ha brent sjansen King misbrukte tirsdag.

– Jeg hadde satt den.