Pigg Omar savner effektivitet

Omar Elabdellaoui klarte seg godt i 1-0-seieren over Bulgaria. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Omar Elabdellaoui klarte seg godt i 1-0-seieren over Bulgaria. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Omar Elabdellaoui spilte en strålende kamp mot Bulgaria og var en stadig trussel på høyresiden. Han håper Norge setter enda flere sjanser i neste kamp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

1-0-seieren på Ullevaal stadion var akkurat ikke nok til å være foran bulgarerne på innbyrdes oppgjør når det skal gjøres opp om gruppeseieren.

Norge topper gruppa nå med ett plussmål mer, men de to lagene har like mange poeng (ni) før de avsluttende kampene mot Slovenia og Kypros.

– Er det surt at dere ikke vinner mer enn 1-0?

– Ja, det er det. Det er mye positivt, men det er også ting vi kunne ha gjort bedre. Vi kunne ha scoret to-tre mål i dag. Og det har vi slitt med, for å være ærlig. Vi har ikke vært så effektive som vi kunne ha vært i de siste kampene. Men det viktigste er tre poeng, sa Olympiakos-proffen.

– Det er alltid viktig med effektivitet, men Bulgaria er ikke kjent for å score altfor mange mål de heller. Så vi trenger ikke å stresse. Jeg tror det skal gå bra (å vinne gruppa) så lenge vi gjør jobben vår, fortsetter Elabdellaoui.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Han var en av Norges beste spillere i tirsdagens 1-0-seier og slo innlegget som «Moi» Elyounoussi scoret på. Både Elabdellaoui og venstreback Haitam Aleesami fikk mye boltreplass.

– Jeg føler meg veldig bra. Og som du sier, det blir mye rom for backene, vi orker mye begge to, og jeg koste meg veldig der ute.

– Var førsteomgangen av de beste Norge har spilt i din tid?

– Vi setter standarden veldig tidlig, vi skaper veldig mye, gir ikke Bulgaria noe særlig og bare «pusher» på. Så ja, det er muligens noe av det beste, mente høyrebacken.