Lar seg ikke påvirke av mistankene om kampfiksing

PSG-spillere jubler mens spillerne fra Røde Stjerne henger med hodet i mesterligakampen 3. oktober. Nå undersøkes det om kampen kan ha vært fikset. Foto: AP Photo / François Mori / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Røde Stjerne-trener Vladan Milojevic sier hans spillere ikke bryr seg om mistankene om kampfiksing etter forrige mesterligakamp mot Paris Saint-Germains.

Røde Stjerne tapte mesterligaoppgjøret i Paris med 6-1 den 3. oktober, og ikke lenge etter ble det antydet at kampen kan ha vært fikset.

Den serbiske klubben har tidligere uttalt at de ikke er involvert i slike «skamfulle handlinger», og nå tar også Røde Stjernes trener, Vladan Milojevic, bladet fra munnen.

Han ønsker egentlig ikke kommentere saken, men sier til nyhetsbyrået AP at hans spillere ikke lar seg påvirke av undersøkelsene som gjøres i saken.

– Jeg vet ikke hvorfor dere mener vi har et problem. Spillerne oppfører seg normalt, sier Milojevic som forteller at spillerne jobber og trener hardt.

Den franske avisen L'Équipe skriver at det blant annet undersøkes om en leder i Røde Stjerne skal ha satset 5 millioner euro (46 millioner kroner) på at den serbiske klubben skulle tape bortekampen med fem mål. Dersom det medfører riktighet og veddemålet er gjennomført, vil gevinsten trolig kunne være på opp mot 400 millioner kroner.

PSG ledet den aktuelle kampen 4-0 ved pause. Det sto 5-0 etter 70 minutter før Røde Stjerne reduserte. Med ni minutter igjen av kampen fastsatte Neymar sluttresultatet til 6-1 da han fullbyrdet sitt hat trick.

Liverpool er Røde Stjernes neste motstander i mesterligaen. Oppgjøret spilles på Anfield onsdag 24. oktober.