Bulgarias landslagssjef slår tilbake mot Lagerbäck-påstander

Landslagssjef Lars Lagerbäck og Per Joar «Perry» Hansen under fotballandslagets trening på Ullevaal stadion mandag, dagen før EM-kvalifiseringskampen i nasjonsligaen mot Bulgaria.
Landslagssjef Lars Lagerbäck og Per Joar «Perry» Hansen under fotballandslagets trening på Ullevaal stadion mandag, dagen før EM-kvalifiseringskampen i nasjonsligaen mot Bulgaria. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Bulgarias landslagssjef Petar Hubtsjev er ikke enig i at spillerne hans halte ut tiden og brukte tjuvtriks i 1-0-seieren mot Norge i september.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lars Lagerbäck ble frustrert over at det han kalte bulgarsk uthaling av tid og tjuvtriks fikk hans spillere ut av fatning i Sofia. Det er noe han vil forberede spillerne på før tirsdagens oppgjør på Ullevaal.

– Vi har allerede vært gjennom det, og vi kommer til å gjøre det igjen før kampen. Det er ikke for å kritisere bulgarerne. Vi må lære oss å takle det dommeren tillater uten at vi blir stresset og frustrert, sier landslagssjefen.

På pressekonferansen dagen før kamp slo Bulgarias landslagssjef kraftig tilbake mot påstandene.

– Det er bare helt idiotisk, sier Hubtsjev til TV 2 via tolk.

Han mener det heller var Norge som halte ut tid i forrige oppgjør mellom lagene.

– Når man snakker om å drøye tiden, så var ikke Norge noe bedre. Alle innkastene deres ble tatt av midtstopperen som måtte tørke ballen først. Om man kalkulerer all tiden som gikk bort, så var nok Norge verst, sier Hubtsjev.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært