Lukaku åpner opp for å forlate United

Manchester Uniteds Romelu Lukaku mener Juventus er et av de beste lagene i Europa, og at han godt kunne tenke seg å prøve lykken i Serie A-klubben. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB scanpix.
Manchester Uniteds Romelu Lukaku mener Juventus er et av de beste lagene i Europa, og at han godt kunne tenke seg å prøve lykken i Serie A-klubben. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Romelu Lukaku er åpen for å forlate Manchester United for spill i Italia, og peker på Juventus som en klubb han kunne tenke seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

25-åringens kontrakt med United går ut i 2022, med opsjon på ett års forlengelse, men allerede nå leker belgieren med tanken om å flytte på seg.

På spørsmål om han kunne tenke seg en framtid i Italia, er han alt annet enn avvisende.

– Hvorfor ikke? Jeg håper det skjer en dag, sier Lukaku til Gazzetta dello Sport.

United og Juventus møtes i mesterligaens gruppespill neste uke, før det omvendte oppgjøret spilles i november.

– Juventus har et spennende prosjekt på gang. For hvert år blir de bare bedre og bedre, sier spissen og fortsetter sin skryt av Serie A-laget.

– Uten tvil, Juventus er ett av de to beste lagene i Europa. De har en fantastisk manager, og ekstraordinære spillere på alle plasser. Cristiano Ronaldo skiller seg ut, men man skal passe seg for de andre spillerne også. Paulo Dybala imponerer og blir bare bedre og bedre. Jeg liker også Douglas Costa.

Lukaku har slitt noe i innledningen av sesongen og har scoret fire ganger på elleve kamper for Manchester-klubben.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært