Hareide mener «Zanka» er klar for større oppgaver

Mathias «Zanka» Jørgensen (rødt) spiller i Premier League-klubben Huddersfield, men drømmer om å spille for en større klubb. Her er han i aksjon mot Perus Raul Ruidiaz i VM-kampen mellom landene i sommer. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Mathias «Zanka» Jørgensen (rødt) spiller i Premier League-klubben Huddersfield, men drømmer om å spille for en større klubb. Her er han i aksjon mot Perus Raul Ruidiaz i VM-kampen mellom landene i sommer. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Den danske Huddersfield-spilleren Mathias «Zanka» Jørgensen ønsker å spille for større klubber i Premier League. Han får støtte av landslagssjef Åge Hareide.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den danske landslagsspilleren sier han stortrives i Huddersfield, men drømmer om å ta skrittet opp til en større klubb i Premier League.

Til sommeren gjenstår ett år av danskens kontrakt med klubben, og da vil klubb og spiller snakke om hva framtiden bringer.

Danskenes norske landslagstrener Åge Hareide mener «Zanka» har hatt en positiv utvikling etter at han kom til Huddersfield i 2017. Han forstår godt dersom større klubber snuser på forsvarsspilleren.

– Jeg mener absolutt at han kan ta steget opp til en større klubb i Premier League. Dersom noen managere hadde spurt meg ville jeg anbefalt å kjøpe han, dersom han får lov til å forlate Huddersfield.

– Han har et kjempepotensial, sier nordmannen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært