Hoven scoret hattrick for Hønefoss

Kristoffer Hoven scoret alle målene for Hønefoss og ble den store helten i 3-2-seieren over Elverum i 2. divisjon, avdeling 1 i fotball for menn.

Etter 17 minutters spill tok Elverum ledelsen ved Jonas Enkerud. Elverum-spilleren har scoret 18 mål i år. Ett kvarter før sidebytte utlignet Hoven for Hønefoss, og samme mann sendte Hønefoss i føringen ti minutter senere.

Hønefoss-spilleren sikret seg hattrick da han la på til 3-1 tre minutter etter hvilen. Ti minutter senere reduserte Georg Flatgård til 2-3 for Elverum. Elverums Kristian Eriksen ble sendt i dusjen da han pådro seg sitt andre gule kort etter 90 minutter.

Før møtet med Elverum hadde Hønefoss gått poengløse av banen i hver kamp siden 16. september. Før søndagens kamp hadde Hønefoss tapt tre kamper på rad.

Hønefosss Joachim Edvardsen pådro seg gult kort. For Elverum fikk Georg Flatgård gult kort.