Bale med lyskeskade forlater Wales' landslagstropp

Gareth Bale sliter med en lyskeskade og har derfor forlatt Wales' landslagstropp før tirsdagens oppgjør mot Irland. Foto: Paul White / AP / NTB scanpix
Gareth Bale sliter med en lyskeskade og har derfor forlatt Wales' landslagstropp før tirsdagens oppgjør mot Irland. Foto: Paul White / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Wales må klare seg uten Gareth Bale i nasjonsligamøtet med Irland tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stjernespilleren har returnert til Real Madrid for å få behandlet en lyskeskade han har slitt med siden ligatapet for Alaves.

Skaden holdt Bale på sidelinjen i Wales' 1-4-tap hjemme mot Spania torsdag. I pausen mottok 29-åringen en gullsko som bevis på at han er Wales' mestscorende landslagsspiller gjennom tidene med sine 30 scoringer.

Landslagssjef Ryan Giggs hadde et håp om at stjernespilleren skulle bli klar til Irland-kampen, men Bale måtte kaste inn håndkleet. Det samme måtte Ethan Ampadu og Chris Mepham gjøre.

Wales er i nasjonsligagruppe med Danmark og Irland i divisjon B. Danmark topper gruppen med fire poeng, mens Wales og Irland har henholdsvis tre og ett poeng etter to kamper.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært