Målfest og poengdeling på Haugesund stadion

Vålerengas 2.-lag ledet 3-0, men Vard Haugesund kom tilbake og sørget for 3-3 i 2. divisjon, avdeling 2 søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aron Dønnum ga Vålerengas 2.-lag ledelsen etter elleve minutters spill. Målet gjør at 20-åringen har tre fulltreffere denne sesongen. Oliver Edvardsen satte ballen i mål åtte minutter senere, og Leo Cornic økte til 3-0 etter 45 minutter. Lagene gikk til pause på stillingen 3-0 til Vålerengas 2.-lag.

Innbytter Andreas Ulland Andersen reduserte for Vard Haugesund etter 58 minutters spill, og etter 72 minutter reduserte Jørgen Voilås til 2-3. Ulland Andersen scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 3-3 sju minutter før slutt.

Vard Haugesunds Morgan Karlsen fikk gult kort.

100 tilskuere var til stede på oppgjøret.

20. oktober skal Vard Haugesund møte Egersund, og Vålerenga 2 møter KFUM. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært