Thorisdottir og Chelsea rundspilt i London-derby

Maria Thorisdottir og Chelsea røk på et stygt 0-5-tap hjemme mot byrival Arsenal i den engelske fotballigaen for kvinner søndag. Her er hun under en landskamp for Norge i oktober i fjor. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Maria Thorisdottir og Chelsea røk på et stygt 0-5-tap hjemme mot byrival Arsenal i den engelske fotballigaen for kvinner søndag. Her er hun under en landskamp for Norge i oktober i fjor. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Maria Thorisdottir fikk et brutalt møte med ligaleder Arsenal i kvinnenes toppdivisjon i England søndag. Chelsea ble knust hele 5-0 på eget gress.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dermed fikk Arsenal en real revansj for tapet i FA-cupfinalen i mai. Da vant Chelsea 3-1 med Thorisdottir og Maren Mjelde i aksjon på Wembley.

Søndag ble blåtrøyene oppsiktsvekkende feid av banen foran eget publikum.

Kim Little ga Arsenal ledelsen fra straffemerket etter en halvspilt første omgang, mens Vivianne Miedema doblet til 2-0 sju minutter før pause. I likhet med Jordan Nobbs ble Miedema tomålsscorer etter sidebytte.

Thorisdottir spilte samtlige minutter for Chelsea. Mjelde var ikke med i kamptroppen til søndagens London-derby.

Regjerende mester Chelsea har fått en uvanlig svak start på sesongen. Klubben har kun vunnet én av sine fem første seriekamper. Søndagens tap var Chelseas første i ligaen siden mai 2017, og det var lagets første på hjemmebane siden juli 2016.

Arsenal topper tabellen med full pott (12 poeng) etter fire kamper.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært