Depay og Liverpool-duo senket Tyskland

Memphis Depay spilte en god kamp mot Tyskland og Joshua Kimmich. Foto: Peter Dejong / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Tyskland ble for svake og tapte 0-3 borte mot Nederland i lørdagens kamp i nasjonsligaen.

Tyskland, med fem Bayern München-spillere i startelleveren, spilte en svak kamp i Amsterdam lørdag og måtte til slutt se Nederland vinne 3-0. Det var nederlenderens første seier over Tyskland siden en treningskamp i 2002.

Etter snaue halvtimen kunne Nederland-trener Ronald Koeman se Memphis Depay slå en corner inn til Ryan Babel, som stanget ballen i tverrliggeren bak Manuel Neuer i Tyskland-buret. På returen var Liverpool-spiller Virgil van Dijk, som enkelt headet ballen i åpent mål.

Etter 64 minutter burde tyskerne redusert til 1-1. Joshua Kimmich fintet bort en nederlender og spilte en nydelig stikker til Leroy Sané. Manchester City-spilleren fyrte av med venstrefoten fra seks meter, men ballen gikk til side for målet til Nederland-keeper Jasper Cillessen.

Tyskerne rotet bort ballen etter 86 minutter. Det utnyttet nederlenderne, og Memphis Depay kunne enkelt sette inn 2-0 etter pasning fra Quincy Promes.

Sekunder på overtid hadde Depay et skudd i tverrliggeren, og to minutter senere dunket Liverpool-spiller Georginio Wijnaldum inn 3-0.

Tyskland spilte 0-0 hjemme mot Frankrike i den første kampen i gruppe 1 i A-divisjonen. Med lørdagens resultat ligger Joachim Löws lag på sisteplass med ett poeng etter to kamper. Tyskland står i fare for å rykke ned til B-divisjonen.

Frankrike topper gruppen med fire poeng mot Nederlands tre.