Bulgaria med full pott før Ullevaal-kamp

Kypros så en stund til å hjelpe Norge i nasjonsligaen, men Bulgaria snudde til 2-1 etter pause. Bulgarerne har ni av ni poeng før oppgjøret på Ullevaal tirsdag.

Grigoris Kastanos ga Kypros ledelsen etter 41 minutter. Med kypriotisk seier i Sofia ville tre lag, inkludert Norge, ha stått med seks poeng etter tre kamper.

Men hjemmelaget ville det annerledes. Etter en drøy time utlignet Kiril Despodov til 1-1, og kun ni minutter senere var kampen snudd. Todor Nedelev ble bulgarsk matchvinner.

Dermed kommer Bulgaria til Oslo med full pott i ryggsekken. Norge bør vinne tirsdag, helst med to mål for å gå foran bulgarerne på innbyrdes oppgjør ved poenglikhet.

Tidligere lørdag vant Norge 1-0 over Slovenia. Lars Lagerbäcks menn står med seks strake seirer på Ullevaal. Totalt har Norge gått ni hjemmekamper på rad uten tap. Forrige hjemmetap kom mot Tyskland 4. september 2016.

Kypros ligger på tredjeplass med tre poeng, mens Slovenia er sist med null poeng. De to lagene ser ut til å måtte kjempe om å unngå nedrykk fra C-divisjonen i UEFAs nasjonsliga.