Slovenia-treneren: – Det går bra med Krajnc

Luka Krajnc bæres ut med hodeskade i Slovenias bortetap mot Norge. Landslagssjef Tomaz Kavcic opplyste etterpå at det går bra med italiaproffen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Luka Krajnc bæres ut med hodeskade i Slovenias bortetap mot Norge. Landslagssjef Tomaz Kavcic opplyste etterpå at det går bra med italiaproffen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Slovenias landslagssjef Tomaz Kavcic måtte tåle tap også i lagets tredje nasjonsligakamp. Han gratulerte Norge med en fortjent seier.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi er skuffet, men må ta med oss det som var positivt og gjøre oss klare til kampen mot Kypros tirsdag. Spillerne mistet konsentrasjonen fem minutter på overtid i første omgang, og baklengsmålet var et tungt slag, men jeg må si at Norge vant fortjent, sa han.

Han satte pris på at NRK under pressekonferansen spurte ham om tilstanden til midtstopper Luka Krajnc, som måtte bæres ut etter å ha skallet med Markus Henriksen da det var spilt drøyt to minutter.

– Det ser ut som det ikke er alvorlig, heldigvis. Han fikk hjernerystelse og et kutt over øyet, sa Kavcic om Frosinone-spilleren.

Etter at Slovenia sto godt imot og gjorde det vanskelig for Norge i første omgang, ble laget kraftig trykket tilbake etter pause.

– Det er vanskelig å svare på hva som gikk galt da. Kanskje manglende erfaring. Vi måtte også gjøre tre tidlige bytter på grunn av skaden og måten kampen utviklet seg. Kanskje kunne det gått bedre ellers.

Slovenia var toppseedet i gruppetrekningen for C-divisjonen, men har kommet helt skjevt ut med tre tap og risikerer å rykke ned til D-divisjonen.

– Nå må spillerne hvile, så skal vi forberede oss til en viktig kamp mot Kypros, sa Kavcic.

I november tar Slovenia imot Norge til et revansjoppgjør som kan stå om opprykk for Norge, nedrykk for slovenerne.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært