Formspilleren Hazard flørter med Real Madrid

Chelseas Eden Hazard vet ikke om han fortsetter i klubben til evig tid.
Chelseas Eden Hazard vet ikke om han fortsetter i klubben til evig tid. Foto: Matt Dunham / AP

Eden Hazard storspiller for Chelsea og drømmer om Real Madrid.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det er den beste klubben i verden. Jeg vil ikke lyve, og Real Madrid har vært min drøm siden jeg var en liten gutt. Det var den klubben jeg drømte om, sa han til en rekke journalister mandag.

27-åringen har vist storform så langt i sesongen og står foreløpig med sju mål i Premier League.

Han scoret senest åpningsmålet da Chelsea slo Southampton 3–0 i helgen.

Hazard har fortsatt to år igjen av kontrakten med Chelsea og understreker at han er i tvil om han vil forlenge den.

– Jeg kan ikke si at jeg kommer til å forlenge kontrakten, og så ender det med at jeg ikke gjør det. Jeg vil gjøre det som er bra for meg, men jeg vil også gjøre det som er bra for klubben, sier belgieren.

Hazard sier at han noen ganger våkner om morgenen og tenker at han vil bort fra klubben som for tiden ligger på 2.-plass i den engelske eliteserien. Andre ganger tenker han at han ønsker å bli.

– Det er en vanskelig beslutning å ta. Den handler om min framtid. Det var derfor jeg sa etter VM at jeg trodde at det var på tide med et klubbskifte. Jeg kan ikke snakke om dette hver dag, men snart kan vi snakke om hva jeg skal gjøre, kom det kryptisk fra spisseleganten.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært