Topplagene innfridde i Serie A

Adam Ounas sendte Napoli i ledelsen i 2-0-kampen hjemme mot Sassuolo søndag. Foto: Cesare Abbate / ANSA / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Det ble en god helg for lagene i Serie A-toppen. Napoli svarte på Juventus-seieren fra dagen før ved å slå Sassuolo 2-0, mens Inter vant 2-1 borte mot Spal.

Adam Ounas utnyttet en forsvarsfeil og ga Napoli ledelsen etter bare tre minutter. Det ble ikke scoret flere mål før pause, men hjemmepublikummet kunne juble da Lorenzo Insigne doblet til 2-0 i det 72. minutt.

Matchvinneren fra midtukens overtidsseier over Liverpool hamret ballen vakkert i lengste hjørne.

Napoli er tabelltoer og har plukket 18 av 24 mulige poeng i høst. Lørdag vant serieleder Juventus 2-0 borte mot Udinese. Torino-klubben har fortsatt ikke avgitt poeng.

I senkampen fulgte tredjeplasserte Inter opp. Mauro Icardi scoret kampens første og siste mål i Milano-klubbens 2-1-seier over Spal. Inter er bokført med 16 poeng.

Også firer Lazio kunne glede seg over seier søndag. Ciro Immobile ga hovedstadslaget 1-0 hjemme mot Fiorentina. Samme resultat fikk tabellfemmer Sampdoria i bortemøtet med Atalanta.

Lørdag innkasserte sjetteplasserte Roma 2-0 fra borteoppgjøret mot Empoli.

Milan ligger rundt midt på tabellen. Søndag var Gonzalo Higuaín toneangivende med to scoringer i 3-1-seieren hjemme mot Chievoverona. Den falmede storheten, som har én kamp mindre spilt enn rivalene over seg, står med 12 poeng.