Odd ti kamper på rad uten tap

Odd-jubel i Eliteserien etter 2-0 hjemme mot Ranheim søndag. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Odd-jubel i Eliteserien etter 2-0 hjemme mot Ranheim søndag. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Odd var best etter pause og tok alle poengene med 2-0-seieren hjemme mot overraskelseslaget Ranheim søndag. Skien-laget har ikke tapt siden 1. juli.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Scoringene kom mellom det 76. og 78. minutt. Kaptein Steffen Hagen gjorde den første, mens et selvmål av Ivar Erlien Furu sikret Odd-seieren.

Dermed har ikke Odd tapt en eneste seriekamp siden 1-2-tapet borte mot Tromsø 1. juli. Fem seirer og fem uavgjort er det blitt for Dag-Eiliv Fagermos menn i denne perioden.

– Det er slik jeg håper vi skal bygge det nye Odd-lageet framover, sa Fagermo til Eurosport.

Ranheim tapte forrige bortemøte da Stabæk snudde til seier helt på tampen, men trønderne har vist seg vanskelig å slå. Laget selger seg dyrt samtidig som det er giftige på kontringer.

Det har gått litt tregere i høst, og Ranheim kan være glade for den gode poengfangsten tidligere i sesongen.

Før pause vekslet det voldsom mellom lagene i målsjanser. Det gikk fra en stor Ranheim-mulighet ved Ola Solbakken til at hjemmelaget skulle tatt ledelsen ved Torgeir Børven. Sistnevntes heading gikk rett på Even Barli.

Det gikk 75 minutter før det ble nettkjenning i Skien. Det sørget kaptein Steffen Hagen for da han kom stormende på bakre stolpe og satte ballen i mål.

Det ble litt ketsjupeffekt, for et par minuttere senere hadde Martin Broberg tvunget Furu til å styre ballen i eget nett til 2-0-ledelse for vertene.

Odd tok med seieren seg opp på 6.-plass. Laget står med 37 poeng. Ranheim er på plassen foran med ett poeng mer.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden