Naglestad avgjorde for Hødd på overtid

Innbytter Markus Naglestad ble matchvinner med sin 2-1-scoring da Hødd slo Skeid i 2. divisjon, avdeling 2 i fotball søndag.

Hødd tok ledelsen ved Marius Hagen allerede etter ni minutter. Målet gjør at Hødd-spilleren har tre fulltreffere denne sesongen. Lagene gikk i garderoben til pause på stillingen 1-0 til Hødd.

Ni minutter etter hvilen scoret Mesüt Can for Skeid. Seiersmålet kom ved Naglestad fire minutter på overtid.

Skeid ga fra seg poeng for første gang siden 1. september. Før møtet med Hødd hadde Skeid vunnet fire kamper på rad.

Hødds Bendik Rise og Marius Hagen fikk se det gule kortet. For Skeid fikk Hassan Mohamed Yousef gult kort.

Kampen ble ledet av Harald Røvig Sletner. 1313 tilskuere løste billett til toppkampen på Nye Høddvoll.

Skeid spiller neste kamp mot Arendal 13. oktober, og Hødd møter Flekkerøy dagen etter. (©NTB)