Tromsdalen seiret i målfest

Tromsdalen hentet opp Vikings 2-0-ledelse og vant 4-2 i 1. divisjon i fotball for menn søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Johnny Furdal sendte Viking i føringen etter bare ni minutters spill. 32-åringen står med ni scoringer denne sesongen. Etter 22 minutter scoret Kristian Thorstvedt for Viking. Vegard Lysvoll reduserte for Tromsdalen noen minutter før sidebytte. Etter halvspilt kamp var stillingen 2-1 til Viking.

Sondre Bjørshol satte ballen i eget mål for Viking ti minutter ut i andreomgangen. Ni minutter senere tok Tromsdalen ledelsen ved Anders Jenssen, og Mohammed Ahamed Jama scoret 4-2-målet for TUIL da det var spilt en halv time i andre omgang. Tre minutter på overtid ble Vikings Furdal sendt av banen etter å ha pådratt seg sitt andre gule kort.

Vikings Axel Andresson, Zlatko Tripic og Kristian Thorstvedt pådro seg gult kort. For Tromsdalen fikk Vegard Lysvoll gult kort.

Marius Hansen Grøtta dømte kampen på Viking stadion. 6012 tilskuere fikk med seg oppgjøret.

Tromsdalen møter HamKam 21. oktober, og Viking spiller neste kamp mot Aalesund to dager senere. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden