Åsane ble ydmyket av Kongsvinger

Anført av Adem Güven vant Kongsvinger 7-2 over Åsane i 1. divisjon i fotball.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter ett kvarter tok Kongsvinger ledelsen ved Olav Øby, og Harald Holter scoret 2-0-målet rett etterpå. Etter 23 minutter la Marlinho på til 3-0 for Kongsvinger. Det var KIL-angriperens fjerde seriemål for sesongen. Åsanes Tomas Kristoffersen scoret på straffe sju minutter senere. Noen minutter før pause økte Kongsvinger ved Øby.

Güven la på til 5-1 for Kongsvinger noen minutter ut i andreomgangen. Samme mann satte ballen i eget nett for Kongsvinger da det var spilt ett kvarter av andre omgang. Niklas Castro økte til 6-2 for KIL fire minutter senere, og Güven laget hattrick da han ordnet 7-2 fire minutter på overtid.

Christian Moen var dommer i oppgjøret. 1024 tilskuere hadde tatt turen til Gjemselund stadion.

21. oktober skal Kongsvinger møte Ull/Kisa, og Åsane møter Sogndal. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden