Raufoss ydmyket Hønefoss

Raufoss banket Hønefoss 6-1 i 2. divisjon, avdeling 1 søndag.

Matias Belli Moldskred sendte Raufoss i ledelsen etter 17 minutter. Målet gjør at Raufoss-spilleren står med sju scoringer denne sesongen. Alexander Pedersen var uheldig og scoret selvmål for Hønefoss like etterpå. Ett kvarter før sidebytte reduserte Kristoffer Hoven til 1-2 for Hønefoss. Etter halvspilt kamp sto det 2-1 til Raufoss.

Noen minutter ut i andre omgang scoret Snorre Strand Nilsen for Raufoss, og Oskar Johannes Løken la på til 4-1 ni minutter etter hvilen. Etter 71 minutters spill økte Raufoss ved Mikkel Maigaard, og Anton Henningsson økte til 6-1 tre minutter senere. Andreas Rødsand (Hønefoss) ble sendt av banen etter å ha fått sitt andre gule kort etter 90 minutter.

Hønefoss har gått poengløse av banen i tre strake kamper.

Hønefoss' Markus Thorberg fikk se det gule kortet.